TABAN’DAN ‘İL’ SORUSUNA CEVAP; ‘BEKLENTİMİZ HER ZAMAN VAR’

Yayınlama: 26.08.2024
118
A+
A-

Bursa’nın Geleceği programında Olay Medya ekibinin sorularını yanıtlayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yıllardır ilçe halkının beklediği il olma sürecine dair açıklamalarda bulunarak, “İnegöl’de sürekli konuşulan bir durum. Bu kentte yerinden ve yerelden yönetilmesi arzusu uzun yıllardır devam ediyor. Beklentimizin her zaman var” dedi.

İnegöl Belediyesi’nin kısa süre önce hayata geçirdiği ve büyük ilgi gören Gastro İnegöl’de kurulan açık hava stüdyosunda gerçekleşen çekimlerde Başkan Taban, önemli açıklamalarda bulundu.

Programda ilçenin geleceğine dair pek çok merak edilen konuya açıklık getiren Başkan Taban, ilçenin yıllardır beklediği il olma umuduna dair açıklamalar yaptı.

Başkan Taban, kendisine yöneltilen” İnegöl il olmayı bekliyor mu?” sorusuna şu yanıtı verdi:






“İnegöl’de sürekli konuşulan bir durum. Bu kentte yerinden ve yerelden yönetilmesi arzusu uzun yıllardır devam ediyor. Vatandaşlarımızın böyle bir beklentisi var. Büyükşehir kanunuyla da Ankara’dan yapmış olduğumuz trafiği Bursa’ya kadar indirgemiş olduk. Buradaki amaç da tabelamızda il isminin gözükmesi değil, ihtiyaçlarımızı seri bir şekilde tamamlayabilmek. Bu konu hükümetimizin değerlendireceği bir meseledir. Beklentimizin her zaman var olduğunu belirtelim”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş