Var gücümüz ile çalışıyoruz

AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Ödünç Kasım Efendi Caddesi üzerinde faaliyet gösteren işyerlerini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Ödünç, “Teşkilatlarımız ile birlikte var gücümüz ile çalışıyoruz” dedi.

Yayınlama: 11.06.2018
490
A+
A-

Geçtiğimiz Cuma akşamı gerçekleştirilen ziyarete AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Ödünç ile teşkilat mensupları katıldı.

 

Ziyaret programında bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Atilla Ödünç, “Tabi ki 2. Bölgenin en büyük ilçesi olan İnegöl ilçemiz bizim için ayrı bir önem taşıyor. Burada çok güzel dostlarımız ve teşkilat üyelerimiz var. Çok şükür geldiğimiz andan beri teşkilat üyelerimiz ile birlikte keyifli bir program icra ediyoruz. İnegöl için çok fazla bir şey demeye gerek yok. 16 yılı aşkın bir süredir tecrübe ile sabit bu. Bizler buraya gelirken zaten en yüksek oy oranını alacağımızdan eminiz. Ama, yinede AK Parti teşkilatları olarak bizler üzerimize düşen görevi yapmak için buradayız. Teşkilatlarımız ile birlikte var gücümüz ile çalışıyoruz.Ev ev, kapı kapı, tüm hemşerilerimiz ile komşularımız ile burada buluşacağız. Güzel keyifli bir program oluyor” dedi.






 

SINIRLAMA KOYAMAYIZ

İnegöl’de beklenilen oy oranı ile ilgili konuşan Ödünç, ” Biz İnegöl’e bir sınır koyamayız. %70 desek niye 75 değil, 80 desek niye 85 değil olacak. Biz burada hemşerilimizin oylarına bir sınırlama koymuyoruz. Allah’ın izni ile bu teşkilatlara, bu kıymetli çalışmalar vatandaşımızın nezdinde teveccüh görecektir. Biz bundan eminiz. Halkımızda bu yönde bize destek verecektir. Bizleri takip edin, halkımız ile teşkilatımızın buluşmalarına şahit olun” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş