VİCDANSIZLAR !

Ertuğrulgazi Caddesi’nde meydana gelen olayda yatalak kadın ile Alzheimer hastası yaşlı adam, çocukları tarafından ölüme terk edildi. Duyarlı vatandaşın fark etmesi, polisin alarma geçmesiyle donmak üzere olan yaşlı çift hastanede tedavi altına alındı.

Yayınlama: 27.09.2018
1.092
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; Oğlu tarafından Ankara’dan  getirilip İnegöl’deki diğer kardeşinin yanına bakması için bırakılmak istenen 75 yaşındaki kötürüm olan anne F.Ö. ile Alzheimer hastası olan 76 yaşındaki baba K.Ö., Mahmudiye mahallesi Zafer caddesi üzerindeki bir işyerinin önüne bırakıldı.

 

DONMAK ÜZERE BULDULAR






Olaydan saatler sonra yoldan geçen bir vatandaş, yaşlı çifti görüp durumu emniyet ekiplerine bildirdi. olay yerine giden emniyet ekipleri, soğuktan donmak üzere olan yaşlı çiftin ailesini araştırmaya başladılar. Yaşlı çift haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.

 

Ölmek üzere bulunan yaşlı çiftin, İnegöl’de yaşayan ve işadamı olan oğlunu buldular. Emniyet ekipleri, saatlerce sokakta bırakılarak ölüme terk edilen yaşlı ve hasta çiftin, oğluna haber verdiler. Emniyet ve zabıta ekiplerinin yoğun çalışması sonucunda, işadamı oğul, hastanede tedavi olan anne ve babasının yanına gönderildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş