Yardımsever iş adamı Celaloğulları’ndan, İnegöl’de bin kişilik iftar yemeği

Yayınlama: 27.02.2026
151
A+
A-

Ahıskalı yardımsever iş adamı Tarık Celaloğulları, geleneksel olarak İnegöl’de düzenlediği iftar programlarından birini daha gerçekleştirdi. Celaloğulları, Kendisinin katılamadığı iftar yemeğine oğlu katılırken, toplam bin kişilik iftar programı gerçekleştiği öğrenildi.

Ahıskalı yardımsever iş adamı Tarık Celaloğulları, Naire Çikayeva Anadolu Lisesi öğretmen, öğrenci ve ailelerine yönelik her yıl geleneksel olarak gerçekleştirdiği iftar programı bu yıl da gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen iftar programına Tarık Celaloğulları katılmazken, programa oğlu Hakan Celaloğulları eşlik etti. Programda Belediye Başkan Yardımcısı Emin Dündar da yer aldı.

Kuran tilaveti ile program başlarken, daha sonra konuşmalara geçildi. Programda kürsüye davet edilen Hakan Celaloğulları, İnegöl’de bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade etti. Okulun öğrencileri için temennilerde bulunan Celaloğulları, hayatlarında her zaman iyi şeylerin olmasını diledi.

Celaloğulları’nın kısa konuşmasının ardından iftar programı ilahiler eşliğinde gerçekleştirildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK


Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş