Zehir tacirleri tutuklandı

Bursa ve İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce uyuşturucu imal ve ticaretinin önüne geçmek, gençleri zehirleyen zanlıların yakalanması, vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması amacıyla geçtiğimiz Çarşamba günü İnegöl’de ‘Narkotik’ uygulaması ve operasyonu gerçekleştirilmişti. Gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yayınlama: 23.02.2018
700
A+
A-

 

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nce geçtiğimiz Çarşamba  İnegöl’de de narkotik uygulaması ve operasyonu gerçekleştirilmişti.  Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü öncülüğünde İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri olmak üzere 100 polis uygulamalara katılmıştı. Yenice Mahallesi Refah sokak, Sinanbey mahallesi Mesudiye çıkmazı, 1. Mesudiye sokak, Letafet sokak ve bazı sokaklarda eş zamanlı uygulama yapılmıştı.

 






1 KİLO UYUŞTURUCU

Yapılan operasyonda bir kilo civarında esrar maddesi ele geçirilmişti.

 

GÖZALTINA AILINDILAR

Evinde uyuşturucu madde ele geçirilen B.Ç., G.Ç., E.Ç. ve Ü.U. isimli şahıs ekipler tarafından gözaltına alındı.

 

3 KİŞİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.Ç., Ü.U., E.Ç. isimli şahıslar mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, G.Ç isimli şahıs denetimli serbest bırakıldı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş