Akhisar Spor, gençler için yaz spor okullarıyla sporun kapılarını açıyor

Yayınlama: 03.07.2024
29
A+
A-

Akhisar Spor Başkanı Menderes Acar, gençlerin yaz aylarını sporla geçirmeleri için yeni bir fırsat sunuyor. Başkan Acar, 7-14 yaş arası kız ve erkekler için futbol, basketbol ve voleybol dallarında yaz spor okulları kayıtlarının sürdüğünü ifade etti.

Akhisar Spor’un çocuklara ve gençlere yönelik olarak düzenlediği yaz spor okulları, hem spor yapma alışkanlıklarını geliştirmeyi hem de yeni sporcuların yetişmesine katkıda bulunmayı hedefliyor. Futbol, basketbol ve voleybol branşlarında uzman antrenörler eşliğinde gerçekleştirilecek olan eğitimler, gençlerin teknik becerilerini ve fiziksel kondisyonlarını artırmalarına olanak tanıyacak.

Başkan Acar, konuya ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Geleceğin sporcularını yetiştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Yaz spor okullarımız, gençlerimizin spor yaparak vakit geçirmelerini sağlamanın yanı sıra, sporun farklı dallarını keşfetmelerine de olanak tanıyacak. Futbol, basketbol ve voleybol gibi popüler branşlarda gençlerimizin yeteneklerini ortaya çıkarmak ve geliştirmek için buradayız.” dedi.






Akhisar Spor’un yaz spor okulları, sadece spor yapmayı öğretmekle kalmayacak, aynı zamanda disiplin, takım çalışması ve liderlik gibi sosyal ve mental becerilerin de gelişimine katkı sağlayacak. Her bir branş için özel olarak düzenlenen programlar, gençlerin sporun keyfini çıkarırken aynı zamanda sağlıklı bir yaşam tarzını benimsemelerine yardımcı olacak.

Yaz spor okullarına katılmak isteyenlerin başvurularını kulüp merkezine veya ilgili iletişim kanallarına yapabileceklerini belirten Başkan Acar, tüm gençleri spora ve sağlıklı bir yaşama davet etti.

İletişim bilgilerini de açıklayan Acar, “0507 959 05 15 – 0537 322 23 03 telefon numaralarından vatandaşlarımız bizlere ulaşabilir. Aynı zamanda kulüp merkezimize de direk başvurular yapılabilir” dedi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş