Akhisar’da ‘ilk’ imza Özaydın’dan

Yayınlama: 21.08.2024
157
A+
A-

İnegöl Akhisar Spor Başkanı Menderes Acar, bu yıl ilk kez hayata geçirdikleri Kadın Futbol Takımı’nın teknik sorumlusu olarak Zeynep Özaydın ile anlaştıklarını duyurdu. Başkan Acar, Zeynep Özaydın’ın ayrıca yaz futbol okulundan da sorumlu olacağını belirtti.

Geçtiğimiz gün düzenledikleri basın toplantısı ile dev sponsorluk anlaşmasını duyuran İnegöl Akhisar Spor, gündemdeki yerini koruyor. Bu yıl ilk kez kurulan Akhisar Spor Kadın Futbol Takımı’nın da yeni teknik sorumlusu belli oldu.

Düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Menderes Acar, şu ifadeleri kullandı:






“Bildiğiniz üzere amatör camiasında yeni bir oluşum ve yeni bir sinerji ile çalışmalarımıza başladık. Bu yıl düzenlemiş olduğumuz yaz kurslarında rekor kırarak çok sayıda öğrencimize hizmet verdik. Bunun yanı sıra ilk defa kadın futbol takımımızın oluşumunu sağladık. Bu noktada da gerçekten çok teveccüh gördük. Anladık ki daha önce bu konuy7u gündemimize almayarak büyük hata yapmışız. Bu nedenle bu yanlıştan da erkenden döndüğümüz için ayrıca mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Tabi kadın futbol takımımızın da ihtiyaçlarını karşılamak için ayrıca çalışmalarımıza başladık. Zaten yaz kurslarımızda bizlerle çalışan Zeynep Özaydın hocamızdan memnunduk. Bu konuda kendileri ile görüştük ve bir anlaşma zemininde buluştuk. Bundan sonra hocamız kadın futbol takımımızın teknik sorumlusu olarak görev alacak. Aynı zamanda yaz kurslarımızdaki görevini de sürdürmüş olacak. Ben anlaşmanın hem hocamıza hem de kulübümüze hayırlar getirmesini temenni ediyorum”

Akhisar Spor Kadın Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Zeynep Özaydın is, şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle benim için de ayrı bir heyecan olacak. Daha önce de bu kulüpte görev aldığımız için mutluyum. Başkanımız ile bu konu üzerinde konuştuk. Böyle bir oluşumun Akhisar ve İnegöl adına önemli kazanım olacağı konusunda hemfikir olduk. Bugün de imzalarımızı atıyoruz. Bana güvendikleri için Akhisar Spor Başkanımız Menderes Acar ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. İnşallah bizim için de güzel bir sezon olur”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş