Huzurevi Spor Şenliği, keyifle gerçekleştirildi

Yayınlama: 14.06.2024
16
A+
A-

İnegöl’de yaşlıların mutluluğu ve sağlığı için düzenlenen bir etkinlik, şehrin duygusal ve keyif dolu anlarına tanıklık etti. İnegöl Huzurevi Spor Şenliği, İnegöl Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İnegöl Huzurevi Müdürlüğü’nün işbirliğiyle gerçekleştirildi. Bu güzel etkinlikte, yaşlıların spor yaparak keyifli vakit geçirmesi hedeflendi ve başarıyla tamamlandı.

Konuya ilişkin Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“İhtiyar delikanlılarımızın kıyasıya yarıştığı bu şenlikte, yaşlıların neşesi ve enerjisi çevreye yayıldı. Spor alanında gösterdikleri performansla gençlere taş çıkaran yaşlılar, izleyicilere unutulmaz bir gün yaşattılar. Etkinliğe katılan İnegöl’ün önemli isimleri ise, yaşlıları yalnız bırakmadılar. Sayın Kaymakamımız Eren Arslan, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Derya Uysal Tuncay ve diğer protokol üyeleri, yaşlıların yanında yer alarak onların mutluluğuna ortak oldular.






İnegöl Huzurevi Spor Şenliği’nde, yaşlılara verilen destek ve ilgi, gelecek yıl da devam edecek gibi görünüyor. Organizasyonun başarısının ardından, gelecek yılın aynı tarihte tekrarlanması ve yaşlıların haftalık olarak spor salonunda ağırlanması sözü verildi. Bu sözler, yaşlıların hayatlarına dokunacak ve onlara umut olacak güzel bir adım olarak nitelendirilebilir.

Bu anlamlı etkinliğin başarısında emeği geçen herkese teşekkürler. Başta sayın kaymakamımız olmak üzere protokol üyeleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü antrenör ve çalışanları ile Huzurevi Müdürlüğü’ne teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca, yaşlılarımızın gösterdiği enerji ve neşe için onlara da ayrıca teşekkür etmek istiyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş