Lig’de mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, kendi evinde ağırladığı Isparta 32 ile 1-1 berabere kalarak ligde en yakın takipçisi ile haftayı 1 puanla kapattı. Öte yandan müsabakada gollerin ilk 7 dakika içinde atılması dikkat çekti.
Temsilcimiz İnegölspor, puan cetvelindeki en yakın takipçisi Isparta’yı hafta sonu kendi evinde konuk etti. Temsilcimiz galibiyet alarak rakibi ile arasındaki puan farkını açmayı hedeflerken, sonuç istenilen gibi olmadı.
Mücadelenin henüz 4. dakikasında temsilcimiz İnegölspor Mustafa Emre Can ile 1-0 öne geçti. Temsilcimiz golün rehavetini üzerinden atamazken, mücadelenin 7 dakikasında Isparta Abdulkerim Canlı ile golü bularak durumu 1-1’e getirdi.
Temsilcimiz İnegölspor ve rakibi Isparta’nın ilk yarıdaki gol girişimleri sonuçsuz kalırken, ilk devre 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.
İkinci yarıda da temsilcimizden beklenen gol gelmezken, müsabakada 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.
HABER: SERHAT ÇİÇEK