İnegölspor’da transfer hareketliliği

Yayınlama: 18.07.2024
246
A+
A-

İnegölsor’da yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Olağan genel kurul sonrası göreve gelen Başkan Abdurrahman Maksutlar ve yönetim ekibi ilk olarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Oluşturulan görev dağılımı sonrası kollarını sıvayan transfer komitesi, sportif direktörlük görevine Raşit Sert, teknik direktör görevine de Sinan Yücer’i getirdi.  Transfer çalışmaları için oluşturulan ekip İç ve dış transferlerde 12 isim ile görüşmelerini sürdürüyor.

İÇ TRANSFERDE ÇOĞUNLUK DEVAM






Bordo Beyazlı temsilcimiz İneölspor iç transferde; Bekir Sevgi, Uğur Utlu, Orhan Aktaş, Mete Sevinç isimleri ile yeniden resmi anlaşma sağladı.

Öte yandan; Yüksel Egemen Yaylı, Ahmet Hakan Şahin, Umut Doğdu, Berkay Tekke ve Bilal Gündoğdu’nun ise sözleşmeleri devam ediyor. Bu isimler yeni sezonda tekrar İnegölspor için sahada mücadele edecek.

İÇ TRANSFERDE GÖRÜŞMELERİ DEVAM EDENLER

Transfer komitesinin iç transferlerde görüşmelerini sürdürdüğü isimler ise; Kadir Turhan, Muhammet Samet Karakoç, Erkan Arda Çağdaş, Batuhan Altıntaş ve Ömer Gür’den oluşuyor.

DIŞ TRANSFERDE 7 İSİM

Dış transferde ise 7 oyuncuyla prensipte anlaşan İnegölspor, 2 oyuncuya resmi imzayı attırdı. Resmi anlaşmanın sağlandığı ilk isim ise Etimesgut Belediyespor’un forvet oyuncusu Fatih Aktay. İkinci anlaşma sağlanan isim ise Orduspor 1967’nin sağ bek oyuncusu İsmail Kayalı.

Diğer 5 oyuncu ile İnegölspor anlaştı. Futbolcuların kendi kulüpleri ile fesih yapmadıklarından dolayı oluşabilecek sorunların önüne geçilmesi adına isimler şuan için gizli tutuluyor.

10 FUTBOLCU TAKIMDAN AYRILDI

İnegölspor’da takımdan ayrılan isimler ise; Serhat Baştan, Furkan Özyapı, Ferhat Görgülü, Yusuf Kocatürk, Eren Emre Aydın, Tuğbey Akgün, Berat Tosun, Emir Özsoy, Emirhan Kuşgöz ve Yusuf Talum oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş