Stadyum tasarruf tedbirlerine takılmadı

Yayınlama: 26.08.2024
479
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, konuk olduğu bir programda İnegöl’e kazandırılması gündeme gelen stadyum konusu hakkında açıklamada bulundu. Taban, stadyum konusundaki planlamaların devam ettiğini ve tasarruf tedbirlerine takılmadığını açıkladı.

Yerel seçim döneminde İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ın seçim beyanlarından biri olan Yeni İnegöl Stadyumu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Tasarruf tedbirlerine takılıp takılmayacağı merak konusu olan yeni stadyumla ilgili İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile görüşülüp söz adlıklarını belirterek süreçte herhangi bir değişiklik olmadığını söyledi.

Katıldığı bir yayında sorulan soru üzerine açıklama yapan Taban, ”Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ettik ve sözünü aldık. Planlamaların devam ettiğini, süreçte herhangi bir değişiklik olmadığını öğrendik. İhale sürecine doğru götürülen bir süreç var. Biz de bu arada sahayı temizliyoruz. Sadece futbol maçlarının oynanacağı bir stadyum olmayacak. Yapının içerisinde 14-15 civarında salonlar olacak. Okullarımızın ve spor kulüplerimizin gelip yararlanacağı bir kompleks olacak” dedi.






HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş