TEŞEKKÜRLER BAŞSAVCIM

Gazeteci denilince akla ilk olarak millet gelir. Çünkü gazetecilik vatandaşın temsilcisi demektir. 10 Ocak Gazeteciler günü nedeni ile bir çok güzelliklerle karşılaştık. Öncelikle günümüzü hatırlayıp bizler için mini sürprizler hazırlayan çok değerli insanların olması mutluluk verici.   Gazetecilik demiştik… Bildiğini üzere bazı kesimlerce gazeteciler susturulmuş, içeriye tıkılmış gibi cümleler kuruluyor. Yani Cumhurbaşkanına ‘Diktatör’ diyecek kadar […]

Yayınlama: 13.01.2017
2.498
A+
A-

Gazeteci denilince akla ilk olarak millet gelir. Çünkü gazetecilik vatandaşın temsilcisi demektir. 10 Ocak Gazeteciler günü nedeni ile bir çok güzelliklerle karşılaştık. Öncelikle günümüzü hatırlayıp bizler için mini sürprizler hazırlayan çok değerli insanların olması mutluluk verici.

 

Gazetecilik demiştik… Bildiğini üzere bazı kesimlerce gazeteciler susturulmuş, içeriye tıkılmış gibi cümleler kuruluyor. Yani Cumhurbaşkanına ‘Diktatör’ diyecek kadar gözü dönmüş insanların gazeteci sıfatına gizlenmesi, milleti yanıltamıyor. Çünkü ‘Diktatör’ dedikleri adam, milletin oyu ile Başbakan ve sonrasında da Cumhurbaşkanı oldu. Milletin olduğu yerde olmayanı, zaten millet var etmiyor…






 

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk de, gazetecilerin halkın temsilcileri olduğunu çok iyi bildiği için bizleri dün makamında ağırladı ve 2016 yılını değerlendirdi.

 

Şimdi suç oranları bir tarafta dursun… Onca yoğun iş temposunda gazetecilere, daha da özüne inersek milletin temsilcilerine zaman ayırması ve katkı koyabileceği her konuda yardımcı olması bizleri çok memnun etti.

 

15 Temmuz Darbe Girişiminin hemen öncesinde görevine başlayan İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk, darbe girişimi bile birlikte yoğun bir iş temposuna başlamıştı.

 

Bu yoğun tempoda bile milletin temsilcilerine vakit ayırması sadece bizleri değil, sizleri de eminim mutlu etmiştir.

 

Tabi İnegöl’de sadece FETÖ değil, bir çok suç var. Sayın Başsavcının özellikle suç ve suçlular üzerindeki dik duruşu takdire şayan.

 

Saygılarımla…



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş