Altın üst seviyeleri görecek

Yaklaşan düğün sezonu öncesi altın piyasasını değerlendiren İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Adem Emre, altının uzun vadede üst seviyeleri göreceğini ifade etti.

Yayınlama: 29.05.2016
901
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Kuyumcular Derneği Başkanı Adem Emre, “2016 yılı düğün sezonu başladı. Kuyumcular olarak sezonun alışveriş anlamında çok yoğun geçeceğini düşünüyoruz. Çarşı olarak bir beklentimiz var. Bunu zaman gösterecek” dedi.

 

UZUN VADEDE KAZANDIRACAK






“Fiyatı yüksek görüp altın bozduran vatandaşımızın sayısı oldukça düştü. Bu konuda bir bilinçlenme söz konusu, fiyatlardan dolayı altın bozdurmalar geri planda kaldı. Daha önceki açıklamalarımızda fiyatların yüksek görülüp altınların satılmaması gerektiğini, temkinli davranılması gerektiğini dile getirmiştik. Bugünler için de aynı şey geçerli. Fiyatlar burada eğlendi, bunun daha altları olabilir diye düşünüyoruz. Dolar şuan 2,95’lerde geziyor. Beklentiler daha alt seviyelerde gözükse de zaten hükümet de açıklandı, Başbakan da açıklandı bu nedenle piyasada döviz bazında bir gevşeme oldu. Daha sonra hafif de olsa yukarı doğru bir eğilim başladı. Uzun vadede bir istikrar var gibi gözüküyor. İlk anda piyasaya temkinli yaklaşılıyor. Vatandaşlarımızın mallarını bozdurmalarını önermiyorum. Altın şu anda 115-116 seviyelerinde. Bu rakamlar 1-2 haftanın en dip seviyesi. Daha aşağı iner mi, gider mi? Çok az ihtimal. Anlık şeyler olabilir. Ama uzun vadede altın daha yukarı seviyede gözüküyor” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş