ASILSIZ İHBARLAR TEYAKKUZA GEÇİRDİ

İstanbul’da yaşanan Reina Saldırısı’nın ardından özellikle Marmara Bölgesi’nde Emniyet güçlerince saldırganın yakalanması için geniş çaplı çalışmalar devam ediyor. Geçtiğimiz gün ilçemizde Reina saldırganı ile ilgili ihbar alan Emniyet Ekipleri, ihbar edilen bölgelerde geniş çaplı araştırmalar gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen çalışmaların ardından ihbarların asılsız olduğu anlaşıldı.

Yayınlama: 03.01.2017
741
A+
A-

İstanbul Ortaköy’de yeni yılın ilk saatlerinde gece kulübü Reina’ya saldırı düzenleyen teröristin görüntülerinin medyada yayınlaması ile birlikte, polise ihbar yağmaya başladı.

 

Gün içerisinde zanlı gördükleri iddia eden bazı kişi İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne ihbarda bulundular.






 

İhbar üzerine İnegöl Okullar Bölgesi Kuğulu Park civarında eşkal doğrultusunda arama yapan ekipler, her hangi bir şahsa ulaşmadığı öğrenildi.

 

Tüm yurtta olduğu gibi İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri gelen tüm ihbarları titizlikle değerlendiriyor. Emniyet Ekipleri ihbarın asılsız çıkması üzerine sokaktan ayrıldı.

 

Öte yandan benzer ihbarlar dün Bursa ve Yalova’da yapılmıştı. Ancak yapılan aramalarda zanlının izine rastlanmamıştı. Türkiye genelinde Emniyet ve Jandarma başta olmak üzere, tüm birimler zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırmalar gerçekleştiriyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş