BAHÇELİ’NİN TALİMATI İLE İNEGÖL ÜLKÜ OCAKLARI HAREKETE GEÇTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanlığı tarafından başta Halep kenti olmak üzere Suriye’deki zor kış koşullarında yaşam savaşı veren insanlar için yardım kampanyası başlatıldı. Yapılan yardım kampanyasına İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı da destek verdi.

Yayınlama: 27.12.2016
4.132
A+
A-

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Suriye’de yaşanan olaylar nedeni ile yardım kampanyası talimatı vermişti. Yapılan yardım kampanyasına İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı da destek verdi.

 

TÜRK MİLLETİ ZULME KAYITSIZ KALMADI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Yücel Erim, “Suriye’de bir zulüm var. Suriye’de Müslümanlar katlediliyor. Bütün dünya da bu yaşananlara kayıtsız kalıyor. Bir çok İslam devleti bu olayları görmezden gelirken, bir tek Türk Milleti yaşanan bu zulme kayıtsız kalmamış ve bir çok yardım TIR’ını bu bölgeye göndermiştir. Bu da bizim nasıl aziz bir millet olduğumuzun kanıtıdır” dedi.

 

ERZAK KOLİLERİ BURSA’YA GÖNDERİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile ülke genelindeki Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakıflarının harekete geçtiğini belirten Erim, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatı ile tüm il ve ilçelerdeki ocaklarımızda yardım kampanyası başlatıldı. Biz de İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı olarak erzak yardımında bulunduk. Erzakları Bursa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na gönderdik. İlçelerde toplanan yardımlar illerde toplanıyor. Biz de üzerimize düşen görevi yerine getirdik” dedi.

 

BİT MONT BİR BOT

İnegöl Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sosyal Sorumluluk Birimi’nin hayata geçirdiği; “Bir mont bir bot” yardım kampanyası ile ilgili de açıklamalarda bulunan Erim, “Bu yardım kampanyası ile ilçemizdeki tüm köylerde yardıma muhtaç öğrenci kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz. İlkini Gündüzlü Mahallesi’nde gerçekleştirdik. Mont ve botları mahalle muhtarına ve okul müdürüne teslim ettik. Bu yardım kampanyamız kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. 15 Öğrencimizin daha ihtiyaçlarını karşılayacak destekler aldık. Bu desteklerin devam etmesi için İnegöllü kardeşlerimizden kampanyaya katılmaları bekliyoruz. Bu proje inşallah en güzel bir şekilde devam edece. Yarım kampanyamız kış ayı boyunca devam edecek” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş