“Erdoğan’ı yıkamadılar”

AK Parti heyeti ve AK Partiye gönül veren vatandaşlar, Kültür park içinde özel bir çay bahçesinde, bayram nedeni ile bir araya geldi. Bayram kutlaması için kürsüye çıkan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Birçok oyunlar oynandı ama Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkamadılar. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Bundan kesinlikle hiçbir şüphem yok” diye konuştu.

Yayınlama: 31.07.2014
817
A+
A-

Bayram nedeni ile vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Heyetinde gündem, Gazze’deki insanlık suçu ve önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimi oldu.

 

BAYRAM SEVİNCİMİZ BÖLÜNMÜŞ BİR VAZİYETTE






İlk olarak vatandaşların bayramını kutlayan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Alinur Aktaş: Değerli kardeşlerim öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Ailenize ve sizlere hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bildiğiniz üzere Gazze’de yaşanılanlar nedeni ile gerçekten bayram sevincimiz bölünmüş bir vaziyette diyebiliriz. Ülke olarak mazlumların yanında olduk. Dindaşlarımız dünya üzerinde ne zaman zulüm görse Türkiye’nin duaları oradadır” ifadelerini kullandı.

 

TÜRKİYE AK PARTİ MİSYONU İLE GÜÇLENDİ VE İLERLEDİ

Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Aktaş,Türkiye AK Parti misyonu ile güçlendi ve ilerledi. Eskilere baktığınızda ne görüyorsunuz çok iyi biliyorum. Tüp kuyruğu o kuyruğu bu kuyruğu… Ama AK Parti misyonu geldi ve bu sıkıntıların hepsi bertaraf oldu. Şimdi kuyruklar görebiliyor musunuz?  Bu nedenden dolayı bir kez daha oylarımızı Başbakanımıza vereceğiz ama bu sefer başbakan olması için değil cumhurbaşkanı olması için oylarımızı vereceğiz” şeklinde konuştu.

 

DÜNYANIN BİRÇOK ÜLKESİNDE DİNDAŞLARIMIZIN SIKINTISI VAR

Daha sonra kürsüye çıkan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, Başbakan Erdoğanın bayram konuşmasını hatırlatarak, “AK parti ilçe başkanlığımızın bayramlaşma trenine hoş geldiniz. Bugün derdimiz başka. Gazze’de olmak üzere Irak’ta, Suriye’de dünyanın birçok ülkesinde dindaşlarımızın sıkıntısı var. Onlarla ilgili sıkıntılı bir bayram açıklaması yaptı başbakanımız” dedi.

 

12 SENE ÖNCESİNİN TÜRKİYE’SİNDE

Seneler öncesinde Türkiye’nin borç batağında olduğunu ifade eden Temelli, “12 Sene öncesinin Türkiye’sinde IMF’nin borcu altına girmiş kendisini bitirmiş bir Türkiye’den, şimdiki zamanımıza bakalım. Başkanımızın ortaya koyduğu, tüm insanımızın merakla beklediği 2023 yılına hızla ve azimle gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

12 GÜN SONRA YİNE BİR SEÇİMİMİZ VAR

Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Temelli, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: 12 Gün sonra yine bir seçimimiz var. Bu seçim ise gerçekten çok önemli bir seçim ve elimizden geleni yapmalıyız. Arkadaşlar kendimizi, “oyumu veriyorum” diyerek oyalamayalım. Bildiklerimizi anlatalım ve istediğimiz sonuca ulaşalım.

 

BAYRAMIMIZ BAYRAM GİBİ GEÇMİYOR

Son olarak kürsüye çıkan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ise, “Bayram denilince akla her zaman güzellikler gelir. İnsanların akrabalarını ziyaret ettiği ve büyüklerimizin çok mutlu olduğu, çocuklarımızı en çok mutlu olduğu anılar gelir akla, bayram denince. Ama günümüzde dindaşlarımızın katiller tarafından katledilmesi nedeni ile bayramımız bayram gibi geçmiyor” dedi.

 

CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN OLACAKTIR

Cumhurbaşkanlığı için Recep Tayyip Erdoğan’ın sürpriz olmadan o makama oturacağına inandığını ifade eden Şahin, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacaktır. Bundan kesinlikle hiçbir şüphem yok. Neden cumhurbaşkanı olacak? Mazlumların yanında olduğu için. Ülkesi için elinden geleni sarf ettiği için. Vatandaşlarını çok sevdiği için. Birçok oyunlar oynandı ama Recep Tayyip Erdoğan’ı yıkamadılar. Birçok rezillikler çıkardılar yine olmadı” şeklinde konuştu.

 

RECEP TAYYİP ERDOĞAN MİLLETİNE SADIK BİR BAŞBAKAN

Şahin, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: Milletin gücüne güç katmak için Recep Tayyip Erdoğan’a oyumuzu vereceğiz. Sadece kendimiz de yetmez, bütün dostlarımızdan akrabalarımızdan bunu istemeliyiz. Recep Tayyip Erdoğan milletine sadık bir başbakan olmuştur. Ve ben inanıyorum ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak ve Türkiye birçok ileri seviyeye adım atmış olacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş