“Fikrim; Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması yönünde”

Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Fikrim; Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması yönünde” diye konuştu

Yayınlama: 21.04.2014
807
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, MODEF ziyareti sonrasında gazetecilerin Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili sorularına cevap verdi. Şahin, kendi fikrinin Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olması yönünde olduğunu açıkladı.

GÜVEN DOLU, BAŞARILI KARİYER, CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMIYLA TAÇLANACAK

Bir basın mensubunun “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olma gayretini nasıl buluyorsunuz” sorusuna yanıt veren Hüseyin Şahin, şöyle konuştu: Hem Milletvekili olarak, hem de şahsi olarak fikrim, Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması yönünde. Cumhurbaşkanlığı makamını hem taçlandıracak, hemde güçlü yetkileri ile ülkemizi daha ileriye götüreceğinden son derece eminim. Çünkü ülkemiz artık demokratik kültürünü yerleştirmiş, bu kültürle beraber de AK Parti kurumsal kimliğini zenginleştirmiş, kendi kadrolarını yetiştirmiş. AK Parti, kurulduğu günden bu güne genç kadrolarla kendini sürekli yenilemiş lider bir parti. 30 Mart seçimlerinde de yerel seçimler olmasına rağmen halkımızın yüzde 46’ya yakını yüzde 9 nispetinde oyunu artırmış bir partidir. Başbakanımın, Cumhurbaşkanı olmasını şahsen arzuluyor ve destekliyorum. Parti görüşü konusunda ise Başbakanımız dün MKYK toplantısında partililerle görüştü. Mutlaka danışacağı akil insanlar grubu da vardır. Görüşmeler sonucunda kararını verecektir. Her türlü alacağı karara saygılıyım.  Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasıyla yeni ufuklara yelken açacağız. Güven dolu, başarılı kariyer, Cumhurbaşkanlığı makamıyla taçlanacak. Başbakanımıza duyulan güven toplum nazarında gün be gün artıyor.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş