FİRARİ ASKER İNEGÖLDE YAKALANDI

Darbe girişimi nedeni ile aranan ve Binbaşı olduğu iddia edilen Atilla Demir, Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı’nda yaka paça kelepçelenerek Emniyet’e görütüldü.

Yayınlama: 20.07.2016
2.881
A+
A-

15 Tammuz gecesi milli iradeye darbe girişimi sonrası bir çok askeri personel darbe girişiminde bulunması nedeni ile yakalanmıştı.

 

Bu kapsamda soruşturma devam ederken bir yandan da operasyonlar tam gaz devam ediyor.






 

Bugün Emniyet Ekipleri’ne Bursa’dan gelen talimat ile 42 yaşında be Binbaşı olduğu iddia edilen Atilla Demir’in İnegöl’e doğru aracı ile seyir halinde olduğu, bu aracın durdurulması gerektiği söylendi. Bu talimat ile hemen harekete geçen İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Yenice Köprüsü’nde aracı teiy ettikten sonra Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı’nda durdur.

 

Araç içerisinden yaka paça çıkarılan Askeri personel, “Ben askerim” dedi. Darbe girişimi nedeni ile firari olan askeri personel Atilla Demir’in bu sözlerine aldırış etmeyen Emniyet Ekipleri, kelepçeyi taktı. Araç içerisinde bulunan bir diğer şahıs ise kelepçelenmeden Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

Daha sonra Hastaneye getirilen darbe girişiminde bulunduğu iddia edilen Binbaşı Atillla Demir, burada yapılan sağlık kontrolünün ardından tekrar Emniyete götürüldü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş