Partiler farklı amaç aynı

AK Parti İlçe Başkanlığı’ndan kısa bir süre sonra ayrılacak olan Bülent Temelli, veda ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’ni ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Temelli, “Binalarımız, çatılarımız, partilerimiz ayrı olsa da ana hedef yerel teşkilatlar olarak ilçemize, ilçe halkımıza en iyi hizmeti vermektir” dedi.

Yayınlama: 05.12.2014
681
A+
A-

Bülent Temelli, veda ziyaretleri kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi’ni ziyaret etti. Ziyarette partililer samimi konuşmalar yaparken, iki parti lideri de amaçlarının vatandaşa hizmet olduğunu söyledi.

 

YENİ BİR SÜREÇ BAŞLAYACAK






Ziyarette bir konuşma yapan AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, “Bu akşam AK Parti İlçe Başkanı ve İlçe Yönetimi olarak 6 yıldır birlikte görev yapıyoruz. Birlikte diyorum ama aslında binalarımız, çatılarımız, partilerimiz ayrı olsa da ana hedef yerel teşkilatlar olarak ilçemize, ilçe halkımıza en iyi hizmeti vermek için gerçekten bu işi Allah rızası için yapan teşkilatlarız. Teşkilatların bu işi bu şekilde yapması belki biraz amatörce götürmesinin güzellikleri de var. Bu benim ilçe başkanı olarak geçirdiğim bu 6 yıl içerisinde gerçekten hiçbir partimizle herhangi bir sürtüşmemiz, olumsuzluğumuz olmadı ama MHP’yle özellikle fikir ayrılığı noktasında bile çok farklı şeylerimiz olmadı. Özellikle konu İnegöl ise, konu yerelse zaten aklın yolu bir dedik. Birçok şeyde hep birlikte hareket ettik. Özellikle belediye meclisinde gerçekten çok siyasi olmayan aynı hedefe İnegöl’ün çıkarına olan konuların birçoğunda MHP’yle dünde, bugünde fikir birlikteliği içerisinde olundu. Birlikte hareket edildi. Ben hem bugüne kadarki çalışma tempomuzdan, ortamımızdan dolayı teşekkürlerimizi sunmaya hem de ola ki seçim zamanlarında ufak tefek bayrak tartışmalarımız olmuştur, sınır ihlallerimiz olmuştur ama bunlar da o günün atmosferinde çok doğal, normal şeylerdir. Bunlarla ilgili de hem bir helallik alma, bizde hakkımızı helal ettik demeye, ama her şeyden önce yerelde siyasetin özellikle hep bir ilkemiz var siyaset yerelden başlar diye. Yukarıya doğru giden siyasetin o projelerin, hedeflerin yerelde şekillendiğini biliyoruz. 14 Aralık’ta yapacağımız İlçe Kongremize Başkanımızın şahsında tüm teşkilatınızı davet etmek üzere geldik. Bir anlamda geçen hafta sonunda Milletvekilimizle birlikte hem bir hayırlı olsun ziyareti yapacaktık. Ama Başkanımızın babasının rahatsızlığı dolayısıyla ileriki bir tarihe attık. Başkanımızın şahsında yönetim kuruluna yeni görevlerinin İnegöl’ümüz için, aileleriniz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Zannedersem sizin de bir kongreniz olacak. O kongreyle birlikte artık yeni bir süreç başlayacak. Seçim sürecine girilecek. 2015 yılında yaşanacak bir seçimde yine hepimiz inandığımız siyasette, inandığımız doğrularda haklı mücadelemizi vereceğiz. Çıkacağınız, vatandaşlarımıza anlatacağız. Hedef, gaye aynı… Daha müreffeh, daha güzel bir Türkiye için. Burada yöntemler farklıdır. Bu yöntemlerle ilgili de vatandaşımızın reyine müracaat etmek üzere her zaman olduğu gibi çalışacağız. Ben bu güzel sıcak hüsnü kabulünüzden dolayı teşekkür ediyorum. Belki bundan sonra siyasi olmasa bile aranızdayım. Hep birlikte İnegöl’ün sorunlarına, yeni projelerine kafa yoracağız. İlla siyaset yapmak, illa ilçe başkanı olmaya gerek yok. Bugün kimin bir fikri varsa, artık o hale geldik ki her şey açık. Yeter ki iyi niyetle ortaya konulsun. Bu demokratik olgunluğa da erişildi. Kimse şu gruptan geldi diye ötelenmiyor. İnşallah çok daha güzel Türkiye’de, çok daha güzel bir İnegöl’ü hep birlikte yaşayacağız diyorum” dedi.

 

DEMOKRASİNİN EN GÜZEL ERDEMLERİ SİYASİ PARTİLERDİR

MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ise, “Bu akşam teşkilatımızı ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve Yönetim Kurulu Üyelerini şahsım ve teşkilatım adına hoş geldiniz diyorum. Demokrasinin en güzel erdemleri siyasi partilerdir. 6 yıldır kendisi ilçe başkanlığı yaptı. Ben de MHP adına 15 yıl Belediye Meclis Üyeliği yaptım. 2 dönem Alinur Aktaş beyle, 1 dönemde rahmetli Hikmet Şahin’le çalıştık. Tabi ki mecliste ve dışarıda ki söylemlerimizde kimi zaman fikir ayrılıklarımız olmuştur. Ama hiçbir zaman için bu işi çok radikal, çok uç noktaya hiçbir siyasi parti götürmeye çalışmadı. Bu da İnegöl’ün güzel erdemlerinden bir tanesidir. Görev yaparsınız, görev süreniz biter. Daha sonrada yine siyaset sahnesinde veya ticarette muhakkak insanlar devam eder. Bülent Başkan ilçe yöneticiliğini bıraktı. Ama tabi ki bu kadar uzun süreli siyaset yapan için siyaset bırakılmıyor. Yani çok kolay bıraktım demekle siyaset olmuyor. Ya sizi onlar bırakmıyor ya da siz siyaseti bırakmıyorsunuz. Gerçekten Milletvekilimiz Hüseyin Şahin’in teşkilatımızı ziyaret edecek olması bizleri heyecanlandırdı. Bunlar güzel şeylerdir. Hüseyin Şahin İnegöl’ümüzün yetiştirdiği bir milletvekili kardeşimizdir. Ama maalesef gece yarısı babamın rahatsızlığından dolayı iz programı erteledik. Bu ziyaretin gerçekleşmesini bizde arzu ediyoruz. Biz MHP İlçe Teşkilatı olarak Türkiye’de daha çok yerelden başlayarak genele olan İnegöl’ün ve ülkenin menfaatlerine olan her konuda yeter ki ayrıştırıcı, bölüştürücü, zarar verici olmadığı koşuluyla tabi ki siyasi partilerle kimi zaman lokal, münferit işbirliklerimizde olabilir. Bu konuda teşkilatlarımızla bakış açımız budur. Ben size bugüne kadar yaptığınız 6 yıllık çalışmadan dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum. Düşünceniz varsa siyaset sahnesinde gidebileceğiniz yerlere gitmenizi arzuluyorum. Çünkü siyaset yapıyoruz ama sonunda dostluklarımızın, arkadaşlarımızın belli makamlarda, mevkilerde görmek bizleri onurlandırır. Kolay ulaşabileceğimiz insanlarsınız” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş