ŞEHİTLER İÇİN DUALAR EDİLDİ

Dini gün ve gecelerde yaptığı etkinlikler ile vatandaşları ağırlayan İnegöl İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Mevlid Kandili nedeni ile bir program gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen kandil programına çok sayıda vatandaş katılırken, İstanbul’da yaşanan hain saldırıda Şehit olan vatandaşlar için dualar edildi.

Yayınlama: 13.12.2016
641
A+
A-

İnegöl İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Mevlid Kandili nedeni ile bir program gerçekleştirdi. Programda İstanbul’da Şehit olan vatandaşlar için dualar edildi.

 

KANDİLİMİZİ BURUK GEÇİRİYORUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İshakpaşa Eğitim Bilim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Şenol, “Mevlid Kandilimizi buruk geçiriyoruz. Bildiğiniz gibi İstanbul’da yaşanan hain saldırı sonrası çok sayıda Şehit verdik. Ve çok sayıda da yaralımız var. Rabbim inşallah yaralılarımıza şifa versin. Rabbim bu memleket üzerinde kanlı hesap yapanların, kendi hesaplarında boğulmalarını nasip etsin” dedi.

 

ŞEHİTLER İÇİN DUALAR EDİLDİ

Program ile ilgili bilgiler veren Şenol, şu ifadeleri kullandı: “Mevlid-i Şerif okundu, sonrasında da şehitlerimiz için dualar ettik. Müslümanlık için ne kadar güzel gün varsa her zaman derneğimizde o günleri yad etmek için çeşitli programlar düzenliyoruz. Bu programımıza buruk oldu dediğimiz gibi. Rabbim bir daha böylesi acılar göstermesin memleketimize. Duanın ardından dini sohbet verildi. Sohbet sonrasında yine Şehitlerimiz için dualar edildi. Rabbim yapılan duaları katında kabul buyursun inşallah”

 

MERKEZİ SOHBETLER DEVAM EDİYOR

Merkezi sohbetlerin her cumartesi günü devam ettiğini belirten Şenol, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Merkezi sohbetlerimiz her hafta sonu Cumartesi günü. Ben vatandaşlarımızı derneğimize davet ediyorum. Burada yapılan sohbetlerden istifade etsinler inşallah”

 

PROGRAM SONUNDA İKRAM

Etkinlerin sonrasında vatandaşlara tatlı, çiğköfte ve gül şerbeti ikramlarında bulunuldu.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş