FUTBOLCULARA TATLI İKRAMI

Dizel Ticaret firma sahibi Cüneyt Öztürk, Kastamanuspor 1966 maçı hazırlıklarını sürdüren İnegölsporlu futbolcuları ziyaret ederek baklava ikramında bulundu. Öztürk, ayrıca kombine desteğinde de bulundu.

Yayınlama: 04.11.2016
679
A+
A-

Ziyaretin ardından açıklama yapan Dizel Ticaret firma sahibi Cüneyt Öztürk, “İnegölspor’umuzu ziyaret ederek hem hafta sonu sahamızda ağırlayacağımız Kastamanuspor maçı öncesi baklava ikramında bulunmak hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ve Sancaktepe ile aynı grupta yer alan ekibimize başarılar dilemek istedik. İnşallah hem ligde hem de kupada istediğimiz sonuçları alırız. İş adamları olarak İnegölspor’umuza sahip çıkmamız gerekiyor. Biz elimizden geldiği kadar destek vermeye çalıştık. İnşallah ilçemizdeki bütün iş adamları ufakta olsa takımlarına destekte bulunur” dedi.

 

İnegölspor Basın Sözcüsü Serdar Nalcı ise “Cüneyt Öztürk kardeşimize İnegölspor’umuza desteği için teşekkür ediyoruz. Gerçekten hem maddi hem de manevi desteğe ihtiyacımız var. Verilen destekler bizi mutlu ediyor. Şuanda Kastamonuspor maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Fikstür olarak 4 maçın 3’ünü kendi evimizde oynayacağız. Taraftarlarımızın desteği çok önemli. Herkesi maçlarımıza bekliyoruz. Bildiğiniz gibi Ziraat Türkiye Kupası grup kuraları da çekildi. Rakiplerimiz Kasımpaşa, Çaykur Rizespor ve Sancaktepe Belediyespor oldu. Yoğun bir maç trafiği bizi bekliyor. İnşallah iki kulvarda da hedefimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.






 

HABER: CİHAN EZLEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş