İnegölspor’da yüzler gülüyor

Sahasında ağırladığı Kırklareli engelini tek golle geçen İnegölspor’da yüzler gülüyor. Karşılaşma sonrası soruları cevaplayan Teknik Direktör Şaban Yıldırım, rakiplerin puan kaybettiği haftada önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Yayınlama: 30.09.2014
902
A+
A-

Kırklarelispor’u evinde tek golle geçerek haftalar sonra 3 puanı hanesine yazdıran İnegölspor’da yüzler gülüyor.

 

MÜCADELEYİ BEĞENDİM






Kırklareli maçı sonrası konuşan Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, “Maçın Cumartesi gününe alınması nedeniyle müsabakaya ilginin az olduğunu belirterek, “Ona rağmen galip gelmek güzel. Mücadele vardı. Daha iyi oynayabilirdik, daha çok gol atabilirdik. Ama kazanmak güzel. Malum takım 3 gün önce kupa maçı oynadı. Yedek oyuncularımız oynamıştı. 4 gün sonra da yine Nazilli ile önemli bir maç oynayacağız. Yeni bir takımız biz. Takım oturmaya çalışıyor. Çocuklar alışacak. Hocamızda 2-2,5 ay sonra bu takım çok güzel olacak diye söylüyor. Bugünde arkadaşlarımızın güzel bir oyunu var. Raif’in attığı güzel golle de 1-0 kazandık ve ligde ilginç sonuçlar var.  Açıkçası bütün maçlar berabere. Sadece biz galibiz. Bütün rakiplerimizin puan kaybederken bizim puan kazanıyor olmamız 3 puan almamız güzel bir sonuç. Tebrik ediyor kutluyoruz ama İnegölspor’un bu sene hedefleri var tabi. Çok ciddi bir yoldayız. Hem kupada hem de ligde ilerlemek istiyoruz. Dolayısıyla kayıpsız, hatasız geçmemiz gerekiyor. 5 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik. Galibiyet sayısı 2 değil 4’te olabilirdi ama daha sezonun başındayız. İnşallah İnegölspor daha iyi yerlere gelecek. Bugün kazanmak adına güzel bir sonuçtu ama çocuklarımızdan önümüzdeki haftalarda daha iyi oyun bekliyoruz.” Dedi.

 

RAKİPLERİN PUAN KAYBETTİĞİ HAFTADA KAZANMAK ÖNEMLİ

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise, zorlu bir maçtan galip ayrıldıkları için mutlu olduğunu dile getirerek, “3 puan bu maç için çok önemliydi. Rakibimizde biraz sıkıntı yaşıyordu. Onlarda buraya mutlak puan almak için gelmişler. Bir çıkış arıyorlardı. Kırklareli sert bir takım. Ligin sert ve iyi takımlarından bir tanesi. Rakiplerimizin berabere kaldığı bir haftada 3 puan almak çok çok sevindirici. Kazandığımız için mutluyum.”

 

EN KARLI TAKIM BİZİZ

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, ise “Maçın ilk dakikalarında attığımız golle galip geldik. Ancak uzun vadeli pekiyi oynadık diyemeyiz. Bu maçlar tehlikeli maçlar. Bu hafta en karlı takım İnegölspor oldu. Tüm rakiplerimiz berabere kaldı.  Lig uzun maraton Çarşamba günü bir maçımız daha var. Deplasmandan iyi bir sonuç alırsak yavaş yavaş ligin üstüne doğru ağırlığımızı belli ederiz. Şuanda emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz.”şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş