Kafkas play-off yolunda

Süper Amatör Lig’de heyecan 20. Hafta karşılaşmaları ile devam etti. Ligin 2. Yarısındaki çıkışını sürdüren Kafkasspor play-off’a bir adım daha yaklaşırken, deplasmanda mağlup olan Karadeniz Güvenspor’u ise zorlu 2 hafta bekliyor.

Yayınlama: 10.03.2014
1.242
A+
A-

A Grubunda ligin 2. Yarısında müthiş bir çıkış yakalayan ve 3. Sıraya yükselen Kafkasspor deplasmanda konuk olduğu Orhanelispor’u 2-0’lık skorla geçerek play-offa bir adım daha yaklaştı. Bir diğer A grubu temsilcimiz Karadeniz Güvenspor ise bu hafta kritik bir mağlubiyet alarak küme düşme korkusunu derinden yaşamaya başladı. Takipçisi 19 Mayıs Gençlik’e deplasmanda 2-0 mağlup olan bordo-mavililer son 2 maçta ligde kalabilmek için sahaya çıkacak. Ligin 2. Yarısında gösterdiği kötü performans ile dikkatleri üzerine çeken İnegölspor Amatör takımı ise bu hafta deplasmanda konuk olduğu Fethiye İdman Yurdu’na 2-0 mağlup oldu.

 

 






B Grubunda mücadele eden Yenicespor ise takipçisi Bağlarbaşı’na konuk oldu. Rakibi ile 2-2 berabere kalan Yenicespor normal sezonun tamamlanmasına 2 hafta kala play-off hesapları yapmaya başladı. Geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyetin ardından play-off şansını zora sokan Kurtuluşspor ise bu hafta deplasmanda konuk olduğu B grubu lideri Mudanyaspor’a 2-1 mağlup olarak matematiksel olarak lige havlu attı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş