Henüz yeni evlenmişti…

Yayınlama: 18.03.2024
1.480
A+
A-

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde, işe gitmek için evinden çıkan 25 yaşındaki Gülhan Esen, başından vurularak öldürüldü. Cinayetin şüphelisi olarak, Esen’in takıntılı eski erkek arkadaşı M.T.’nin olduğu belirlendi.

Darıca ilçesi Osmangazi Mahallesi Halı Saha Sokak’ta meydana geldi. Esen’e plakası alınamayan bir araçtan inen kimliği belirsiz bir kişi tarafından tabancayla 3 el ateş edildi ve saldırgan olay yerinden kaçtı.

Silah sesini duyanların ihbarı üzerine polis ve acil sağlık ekipleri olay yerine geldi. Ancak Esen, başından vurulduğu için yaşamını kaybetti. Cenaze, memleketi Erzurum’un Oltu ilçesine gönderilmek üzere hazırlandı.






Polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, Gülhan Esen’i öldüren şüphelinin M.T. olduğu tespit edildi. Şüphelinin, yaklaşık 1 hafta önce Gebze’deki bir lojistik firmasında işe başlayan Esen’i takip ederek eve giriş ve çıkış saatlerini öğrendiği belirlendi. Olay günü ise İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinden bir hafif ticari araçla gelerek Esen’in evinin önünde bekleyen M.T., Esen’in çıkmasını bekledikten sonra saldırıyı gerçekleştirdi.

Polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. M.T. ile Esen’in birkaç yıl önce tanıştığı, ancak bir süre sonra ayrıldıkları belirtildi. İddialara göre, M.T.’nin Esen’in 7 ay önce gerçekleştirdiği evliliği kabullenemediği ve bu durumu takıntı haline getirerek genç kadını öldürdüğü öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş