16 Yaşında dehşet saçtı

Yayınlama: 18.03.2024
1.763
A+
A-

Ankara’nın Keçiören ilçesi Aktepe Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, 16 yaşındaki Arda A., 3 saat içerisinde önce bir taksi durağına pompalı tüfekle saldırarak 5 kişiyi yaraladı. Ardından ağabeyi de dahil olmak üzere 3 kişiyi bıçakladı. Şüpheli, emniyet ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Arda A. ve yanındaki 3 arkadaşı, duraktan çağırdıkları taksiye bindiler. Ancak taksi şoförü, yolcuların arasındaki konuşmalardan gasp planı olduğunu anlayarak durumu telsizle arkadaşlarına bildirdi. Bunun üzerine Arda A. ve arkadaşları, taksi şoförünü tehdit edip araçtan inerek uzaklaştılar. Ancak Arda A. daha sonra Arda Sırça’yı caddede bıçaklayarak yaraladıktan sonra, taksi şoförünün çalıştığı durağa gitti.

Burada elindeki pompalı tüfekle durağa rastgele ateş açarak 5 kişiyi yaraladı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde taksi şoförü Mert D. ve babası Refik D.’nin yanı sıra diğer taksi şoförleri Ahmet E. ve Taner Ş.’nin de yaralandığı görüldü.

Olayın ardından kaçan Arda A., Kamil Ocak Mahallesi’nde Umut İşgören, Yusuf Güçlü ve ağabeyi Mehmet Ali A.’yı bıçakladı. Toplamda 3 saat 15 dakika içinde 8 kişiyi yaralayan Arda A., Keçiören Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışması sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş