Akhisar’da silahlar konuştu: 3 yaralı

Akhisar Mahallesi’nde meydana gelen olayda, baba ve üç oğlu kavgalı oldukları ailenin evinin önüne gelerek silahlı saldırıda bulundu. Saldırı anında iftarlar sofrasından bulunan 3 kişi ise çeşitli yerlerinden yaralandı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 14.07.2014
941
A+
A-

Akhisar Mahallesi’nde iftar vakti meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

İFTARLARINI AÇARKEN YARALANDILAR

Edinilen bilgilere göre, önceki akşam meydana gelen kavganın devamı olduğu belirtilen olayda, baba A.C. ile oğulları A.C., Y.C. ve O.C., kavgalı oldukları ailenin Akhisar Mahallesi Turgut Özal Caddesi 182. sokak numara 4 adresindeki evinin önüne gelerek silahla saldırı gerçekleştirdiler. Saldırı sırasında iftar yemeği yiyen Nesim Temel (29), Erhan Temel (19) ile Veysel Kartal (36) yaralandı.






 

YARALILARDAN 1’İ AMELİYATA ALINDI

İftar vakti silahlı saldırı olayını gerçekleştirdikleri iddia edilen baba ve 3 oğlu, saldırının ardından otomobille olay yerinden kaçtı. Saldırıda yaralanan Erhan Temel, Nesim Temel ve Veysel Kartal 112 ambulansıyla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Erhan Temel ilk müdahalenin ardından ameliyata alındığı öğrenildi.

 

GÖRGÜ TANIKLARININ İFADELERİNE BAŞVURULDU

Olay yerinde yaralılar ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda çalışma başlayan emniyet ekipleri, silahlı saldırı olayını gerçekleştirdiği belirtilen baba ve üç oğlunun peşine düştü.

 

BİR SONRAKİ GÜN GÖZALTINA ALINDILAR

Tanıkların ve mağdurlardan alınan bilgiler neticesinde araştırmalarına devam eden Emniyet Ekipleri, firar durumda olan H.C. (53) ve O.C.’yi (19) olayın bir sonraki günü gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahısların sağlık durumlarının öğrenilmesi için İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne getirildi.

 

DİĞER ŞAHISLAR HALA FİRARDA

Olayın görgü tanıklarından ve mağdurlardan edinilen bilgilerle diğer şahıslara da ulaşmaya çalışan Emniyet Ekipleri, 2 kişi dışında silahlı yaralamayı gerçekleştiren diğer şahıslara ise henüz ulaşamadı. Emniyet Ekiplerinin çalışmaları son sürat devam ediyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş