Alkollü gece kanlı bitti

İnegöl’e bağlı Çayyaka Mahallesi’nde alkol aldıkları belirtilen 3 arkadaş arasında alacak-verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada silahlar patladı. Olayda 1 kişi yaralandı.

Yayınlama: 01.09.2014
732
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre olay, geçtiğimiz Cumartesi akşamı Ahmet Türkel Çevreyolu üzerinde İsaören Kavşağı’nda meydana geldi.

 

İddia göre, Özgür, Zekeriya T. ve Ahmet Y. isimli 3 arkadaş geçtiğimiz Cumartesi akşamı Çayyaka Mahallesi’nde araç içerisinde alkol almaya başladılar. Araç ile İsaören Kavşağına doğru seyir halinde olan şahıslar İsaören Kavşağı’nda alacak verecek yüzünden tartışmaya başladılar. Çıkan tartışma kısa sürede büyüyünce şahıslardan biri üzerinde bulundurduğu silahı çıkartarak Ahmet Y.’yi ayaklarında vurarak yaraladı.






 

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu 155’e ihbar etmesi üzerine olay yerine Emniyet ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler İsaören Kavşağı’nda ne yaralı şahsa ne de özel otomobile ulaşabildiler.

 

Yapılan ilk incelemelerde yerde kan izlerine rastlayan ekipler çevrede yaralı aramaya başladılar. Yapılan uzun aramalar neticesinde yaralı şahsa ulaşamayan Emniyet ekipleri ihbar edilen aracı Avarlar Kavşağı’ndan durdurarak içerisinde bulunan Zekeriya T.’yi gözaltına aldılar. Aracın arka koltuğunda ise bir adet silah ile mermi ele geçirildi.

 

Polis çevrede yaralı şahsı ararken 112 Acil Servis ekiplerine gelen ihbarda silahla yaralanan şahsın Çayyaka Mahallesi’nde olduğu öğrenildi. Yaralı Ahmet Y., ihbar üzerine olay yerine giden 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

Emniyet ekipleri, olayın ardından kaçan ve soy ismi belli olamayan Özgür isimli bir şahsın teşhisi ve yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili tahkikat sürüyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş