Arkadaşının boğazını kesip öldürdü

Geçtiğimiz Cuma günü Mobilya Sanayi Mahmudiye Mahallesi Ömer Esin Sokak’taki bir işyerinin önünde kovanın içerisine koydukları odunları yakarak içki içen arkadaşlar arasında bilinmeyen bir nedenden dolayı kavga çıktı. Çıkan kavga sonucunda 1 kişi arkadaşının boğazını keserek öldürdü.

Yayınlama: 29.12.2014
542
A+
A-

Mobilya Sanayi Mahmudiye Mahallesi Ömer Esin Sokak’taki bir işyerinin önünde kovanın içerisine koydukları odunları yakarak içki içen O. U. ile Halil Efe arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma ve ardından da kavga çıktı.

 

YARALI HALDE CADDEYE KADAR YÜRÜDÜ






O. U., kavga sırasında Halil Efe’yi bıçağıyla boğazından ağır yaralayıp kaçtı. Yürüyerek cadde üzerine kadar giden Halil Efe burada öldü. Haber verilmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptıkları müdahale, Efe’yi yaşama döndürmedi.

 

ZANLI TUTUKLANDI

Mobilya sanayisinde gerçekleşen cinayetin zanlısı adliyeye getirildi. Güvenlik önlemleri alındığı ortamda adliyeye getirilen 25 yaşındaki O.U. basın mensuplarının neden cinayeti işlediği sorulması üzerine sessizliğini korudu. Çelik yelekle adliyeye getirilen O.U. emniyetteki sorgusunda da sessizliğini koruduğunu öğrenildi. Öte yandan emniyet ekipleri G.B isimli bir şâhısı daha gözaltına aldı. 25 yaşındaki cinayet zanlısı O.U. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bursa Kapalı cezaevine gönderildi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş