Balıkesir’den gelen ölüm haberi İnegöl’ü sarstı

Nişan hazırlıkları yapan genç polis memuru, trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. Aynı araç içerisinde bulunan ve Belçika’dan tatil için gelen dayısının kaderi ise yeğeniyle aynı oldu.

Yayınlama: 29.08.2014
1.349
A+
A-

Belçika’da ikamet eden Dayısı ile Balıkesir’in Burhaniye ilçesine giden Bülent Öztürk burada dayısına ait evin satış işlemini gerçekleşti. Satış işleminin gerçekleşmesinden sonra İnegöl’e dönmek için yola çıkan dayı–yeğen, Balıkesir’in Çivril ilçesinde araçlarının mıcıra kapılması yüzünden, araç takla attı.

 

Takla atan aracı gören vatandaşlar durumu 112 acil servis ekiplerine bildirdiler. 50 yaşındaki Cengiz Mert olay yerinde hayatını kaybederken polis memuru olan 27 yaşındaki Bülent Öztürk 112 acil servis ambulansı ile hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.






 

27 Yaşındaki Bülent Öztürk’ün geçtiğimiz yıl Bursa Çevik kuvvet müdürlüğünde görev yaptığı ve Hakkâri Çukurca’ya tayini çıktığı vefat eden polis memuru Bülent Öztürk’ün nişan hazırlıkları içerisinde olduğu öğrenildi.

 

Öte yandan vefat eden Bülent Öztürk’ün babası Yusuf Öztürk’ün İnegöl’de polis memuru olarak görev yaptığı ve geçtiğimiz yıl Erzurum emniyet müdürlüğüne tayini çıktığı öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş