İnegöl gençliği eriyor

İnegöl’de gün geçmiyor ki yeni bir uyuşturucu olayı yaşanmasın. Her gün 2-3 gencin Acil Servis’e baygın halde getirilmesi rutinleşti! Metruk binalarda, ayçiçeği tarlalarında, mezarlıkların içlerinde genç fidanlar bir bir eriyorlar.

Yayınlama: 22.08.2014
634
A+
A-

İddiaya göre ilk olay Orhaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Yenişehir’den akrabalarının yanına gelen Hazar B.(15), uyuşturucu madde kullandı. Uyuşturucu maddenin etkisiyle Hazar B.(15) daha sokak ortasında baygınlık geçirerek yere yığıldı.

 

SOKAK ORTASINDA






Sokak ortasında bir gencin yerde yattığını gören vatandaşlar, olayı 112 Acil Servis Ekipleri’ne bildirdi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, 15 yaşındaki gence ilk müdahalede bulundu. Daya sonra uyuşturucu kullanan genç, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırıldı.

 

MADDENİN ETKİSİ KONUŞTURMADI

Uyuşturucu kullanan gencin üzerinden kimlik çıkmadı. Konuşmakta zorlanan genç, bilgilerini veremedi. Emniyet Ekiplerinin olayı sorgulamasının ardından Hastaneye gelen gencin annesi, oğlunun kimliğini Emniyet Ekiplerine verdi.

 

YOLUN ORTASINA UZANDI

Diğer olay ise Orhaniye Mahallesinde meydana geldi.İddiaya göre Orhaniye Mahallesi ışıklarında meydana gelen olayda, Ali A.(18) isimli genç uyuşturucu madde kullandı. Yürümekte zorlanan genç, vatandaşların şaşkın bakışları içerisinde daha fazla yürüyemeyerek yere uzandı.

 

OLAYLALARLA İLGİLİ SORUŞTURMALAR DEVAM EDİYOR

Vatandaşlar olayı 112 Acil Servis Ekipleri’ne bildirdi. Olay yerine gelen olayı 112 Acil Servis Ekipleri, Ali A.(18)’ya ilk müdahalede bulundu ve ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Ali A.(18)’nın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş