Kaza sonrası kayıplara karıştı

İnegöl’de dün meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kazaya karışan otomobillerinden bir tanesinin sürücüsü kaza sonrası kayıplara karıştı.

Yayınlama: 25.03.2014
1.170
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre kaza, dün saat 11.00 sıralarında Mahmudiye Mahallesi mobilya sanayisinde meydana geldi.

 

Özyeşiller Caddesinde seyir halinde bulunan Şazi Keser (41) idaresindeki 16 F 9531 plakalı otomobil, 7. Sokak üzerinde seyreden ve sürücüsü henüz belirlenemeyen 16 JMV 62 plakalı otomobil ile iki sokağın kesiştiği kavşakta çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile Şazi Keser’in bulunduğu araç yolda savruldu. Araç sürücüsü otomobil içerisinde sıkışarak yaralandı.






 

AMCASINI ÇAĞIRMAYA GİTTİ, BİR DAHA DÖNMEDİ

Diğer aracın sürücüsü ise, iddiaya göre ehliyeti olmadığı için “Amcamı çağırıp geleceğim” diyerek olay yerinden uzaklaştı. Sürücü bir daha olay yerine gelmedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, araçta sıkışan sürücüyü otomobilden çıkarıp ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Olay yerinde bulunan ve ağır hasar alan otomobiller kurtarıcı yardımıyla otoparka çekilirken, emniyet güçleri kaçan genç sürücünün bulunması için çalışma başlattı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş