Virajı alamayınca bariyerlere çarptı

Bursa-Ankara karayolu üzerinde Mezit-3 mevkiinde virajı alamayarak kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpması sonucunda 3 kişi araç içerisinde sıkışarak yaralandı.

Yayınlama: 09.02.2015
591
A+
A-

Yetkililerden edinilen bilgiye göre kaza, Bursa-Ankara karayolu üzerinde Mezit-3 mevkiinde meydana geldi. Ankara’dan görevli olan ve Çanakkale Gelibolu’ya seyir halinde olan 43 yaşındaki Astsubay Abdülkadir Ergani idaresindeki 38 KN 258 plakalı otomobil, virajı alamayınca kontrolden çıkarak yolun sağındaki bariyerlere çarparak sürüklendi ve yaklaşık 30 metre gittikten sonra durabildi. Kaza sonucunda otomobil sürücüsü Astsubay Abdülkadir Ergani ve eşi 39 yaşındaki Nimet Ergani ile çocukları 11 yaşındaki Görkem Ergani araç içerisinde sıkışarak vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandılar.

 

Kazanın Ümitalan’da olduğu ihbarını alan 112 Acil Servis ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma ekipleri, belirtilen olay yerine intikal etmelerine rağmen kazaya rastlamadılar. İkinci ihbarda ise kazanın Mezitler mevkiinde olduğunu öğrenen ekipler olay yerine hareket ettiler. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ve Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma ekipleri tarafından sıkıştıkları yerden kurtarıldılar. Yaralılar, 112 Acil Servis Ambulansı’nda görevli sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan kontrollerin ardından yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.






Kaza yapan araçta bulunan silah ve çok sayıda mermi polis ekipleri tarafından korumaya alındı.

 

Kazayla ilgili tahkikat sürüyor



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş