Atatürk Bulvarı çift yön olacak

Gazetecilerin “Atatürk Bulvarında çift yön uygulamasına geçilecek mi?” sorusunu yanıtlayan Başkan Aktaş, çift yön uygulaması ile ilgili bazı planların BUSKİ’nin yapacağını açıkladığı bazı yatırımlar nedeni ile rötara uğradığını belirterek, “BUSKİ bu işe girmeyin bizim 2016 sonunda burada bir yatırımım olacak dedi. O yüzden bu çalışmadan sonra oradaki kavşak çalışmasına başlayın dedi. Bu uygulamalardan sonra Atatürk Bulvarı’nın çift yöne dönmesiyle ilgili bir uygulamamız olacak” dedi.

Yayınlama: 10.03.2016
628
A+
A-

Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl’de uzun süre tartışılan Atatürk Bulvarı’nda çift yön uygulamasına geçilmesi konusunda kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

 

2016’NIN SONUNDA…






Gazetecilerin sorularını cevaplayan Aktaş, “Yapacağımız birkaç uygulama var, bir de BUSKİ’den onay alamadığımız için yapamadığımız bir uygulama var. Şimdi Kültür Sarayını yıkıyoruz, altı otopark üzeri meydan olacak. Alyans düğün salonunun orası da 1 ay içerisinde ihaleye çıkıyor. Orada giriş ve çıkışlarla alakalı bazı düzenlemeler yapılacak. Biz bir de bunlara ilave olarak Belediye önü diye tabir ettiğimiz mevkide bir kavşak düzenleme çalışmasına başlayacaktık. Ancak BUSKİ bu işe girmeyin bizim 2016 sonunda burada bir yatırımım olacak dedi. O yüzden bu çalışmadan sonra oradaki kavşak çalışmasına başlayın dedi. Bu uygulamalardan sonra Atatürk Bulvarı’nın çift yöne dönmesiyle ilgili bir uygulamamız olacak” dedi.

 

ONAYI ALAMADIĞIMIZ İÇİN ÇİFT YÖNE GEÇEMEDİK

Girişleri çıkışlarıyla burada bir düzenleme yapılması gerektiğine vurgu yapan Aktaş, “O yüzden biz o onayı alamadığımız için ve bahsettiğim çalışmalar bitmediği için henüz çift yön uygulamasına giremedik. Ama hala üzerine basarak söylüyorum, bu şehirde çok büyük trafik ve otopark sıkıntısı olduğunu sanmıyorum. Hala uygulamada sıkıntılar var, keyfi hareket ediyoruz. Toplu taşıma araçlarını kullanmıyoruz. Her gittiğimiz yere çok kısa mesafede de olsa araçla gidiyoruz. Otopark kullanımımız çok zayıf. Bir gün çift yön uygulaması gelse bile beraberinde belirli zorunluluklar da gelecek. Dolayısıyla bu keyfi uygulamaları bırakmadığımız sürece biz sıkıntıdan kurtulamayız” diye konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş