Play-Off’ta kuralar çekildi

Aralarında temsilcimiz Kafkasspor’un da bulunduğu 6 takımın mücadele edeceği Süper Amatör Lig Play-Off kura çekimi yapıldı. Kafkasspor, ligin ilk haftasında 27 Şubat’ta İznikspor ile Yenişehir Sahası’nda karşılaşacak.

Yayınlama: 16.03.2016
424
A+
A-

Süper Amatör Lig’de 2015-16 sezonu Play-Off kura çekimi Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yapıldı. İnegöl’den Süper Amatör Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Kafkasspor’un da aralarında bulunduğu 6 takımın tek devreli lig usulü oynayacağı maçların takvimi belirlendi.

 

Yapılan kura çekimi sonucunda Kafkasspor, Hamitlerspor, Karacabey Belediyespor, İznikspor, Zaferspor ve Gürsuspor’un tek devreli lig usulü oynayacakları müsabakalar 27 Mart tarihinde başlayarak 24 Nisan tarihinde sona erecek. Oynanacak olan müsabakaların ardından geride bırakılacak 5 maç sonucunda rakipleri arasından sıyrılarak zirveye çıkan ekip Bölgesel Amatör Lig’e çıkma hakkı elde edecek. Play-Off Grubu’nda 2 ve 3. olan ekipler ise aralarında Play-Out oynayacaklar.






 

27 Şubat tarihinde oynanacak olan 1. hafta müsabakaları; Gürsu Belediyespor-Hamitlerspor (Merinos Sahası), Zaferspor-Karacabey Belediyespor (Yenişehir Sahası), İznikspor-Kafkasspor (Yenişehir Sahası)

 

03 Nisan tarihinde oynanacak olan 2. hafta müsabakaları; Hamitlerspor-Zaferspor (Demirtaş), Kafkasspor-Gürsu Belediyespor (Yenişehir), Karacabey Belediyespor-İznikspor (Yenişehir)

 

10 Nisan tarihinde oynanacak olan 3. hafta müsabakaları; Hamitlerspor-Kafkasspor (Yenişehir), Zaferspor-İznikspor (Orhangazi), Gürsu Belediyespor-Karacabey Belediyespor (Yenişehir)

 

17 Nisan tarihinde oynanacak olan 4. hafta müsabakaları; İznikspor-Hamitlerspor, Karacabey Belediyespor-Kafkasspor, Zaferspor-Gürsu Belediyespor

 

24 Nisan tarihinde oynanacak olan 5. hafta müsabakaları; Hamitlerspor-Karacabey Belediyespor, Gürsu Belediyespor-İznikspor, Kafkasspor, Zaferspor



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş