Temizlik şikâyetleri hat safhada

2015 Yılında Belediye Hizmet Masası’na temizlik ile ilgili 2061 şikâyet geldiği açıklandı. Şikâyetleri değerlendiren İnegöl Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, bazı alanlarda yaptıkları çalışmalar ile temizlik hizmetini yerine getirirken, bazı alanlarda ise istenilen düzeyde hizmet veremedi.

Yayınlama: 14.01.2016
402
A+
A-

Sanayi bölgelerinde yapılan çalışmaların ardından, kanun çerçevesinde artık sanayi atıklarını toplamayacaklarını ve sanayi esnafını bu konuda uyaran İnegöl Belediyesi, çöplerin belirtilen kriterlerde bertarafı konusunda sanayicileri bilgilendirmişti.

 

Geçtiğimiz haftalarda Küçük Sanayi Sitesi mevkiine bırakılan çöp konteynerleri kısa bir süre geçmesine rağmen sanayi atıkları ile doldurulmuştu. Ev atıkları için konulan konteynırlar kısa sürede çöplerle doldurulması nedeni ile bazı vatandaşların tepkisine neden olmuştu.






 

ESKİ BELDELERDE ÇALIŞMALAR YETERSİZ!

Eski beldelerde ikamet eden vatandaşlar, temizlik işleri konusunda hizmetin yetersiz kaldığını ifade ediyor. Belirli günlerde alınan çöpler, bazı günler aksatılıyor veya saat kavramında belirsizlik olduğu için hizmet istenilen düzeyde verilmiyor. Alanyurt’ta ikamet eden bir vatandaş gazetemize ulaşarak konu ile ilgili, “Belirtilen günlerde çöpümüzü dışarıya çıkarıyoruz. Bazen öğlenden bir kaç saat önce geliyorlar. Bizde haliyle dışarıya biraz geç çıkarıyoruz. Bazen de sabah erkenden geliyorlar, o zamanda çöpümüzü kapının önüne koymamış oluyoruz. Onları görmediğimi için sonradan çıkarıyoruz çöplerimizi ve gün boyunca orada kalıyor. Bazen çöpler alınmıyor. Bu konuda Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü uyarıyoruz. Hizmet Alanyurt’ta tam anlamı ile alınamıyor” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş