Azılı hırsız yakayı ele verdi

İnegöl’de geçtiğimiz hafta aynı gece 5 işyerini soyan hırsızlık olayı sonrası, olayın aydınlatılması için çalışmaların başlayan İnegöl Emniyet’i, hırsızlık olayına karışan şahsı yakaladı.

Yayınlama: 02.02.2016
640
A+
A-

 

İnegöl’de geçtiğimiz hafta yaşanan hırsızlık olaylarında; aynı gece Kemalettinsamipaşa Caddesi’nde bulunan Cemal E., Gürsoy Ö., Şener A’ya ait kahvehaneler, Mahmut D’nin işlettiği Posoflular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin lokali ve Enes S’ye ait döner lokantasına hırsız girmişti. Sabah dükkânlarına gelen işyeri sahipleri, durumu görünce olayı hemen Emiyet’e bildirmiş ve Emniyet Ekipleri de çalışmalarına başlamıştı.

 






Olayların yaşandığı işyerlerinde parmak izi alan polis, azılı hırsızın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan incelemeler ve çevredeki güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesinin ardından, polis hırsızlık olayını gerçekleştiren şahsın Ömer G. Olduğunu tespit etti.

 

BU İLK DEĞİLMİŞ

Bunun üzerine harekete geçen polis, şahsı da kısa sürede bularak gözaltına aldı. 5 işyerini soyduğu ileri sürülen Ömer G., emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye çıkarıldı. Olayla ilgili adli makamların soruşturması devam ederken, şahsın daha önceden de hırsızlık suçlarına karıştığı bilgisine ulaşıldı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş