Yeni yılın ilk bebeği

İnegöl Devlet Hastanesinde doğumu gerçekleşen Emir Bebek, 2016 yılının ilk bebeği oldu.

Yayınlama: 02.01.2016
390
A+
A-

Hasan – Songül Aksoy çiftinin çocuğu Emir bebek dünyaya gözlerini saat 00.02’de açarken, ilk ziyareti de İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş tarafından gerçekleştirildi.

 

Songül Aksoy’un sancılarının artması üzerine İnegöl Devlet Hastanesine getirilerek kadın doğum polikliniğe alınan 30 yaşındaki anne saat 00.02’de normal doğumla 3 kilo 900 gram ağırlığında erkek bebek dünyaya getirdi.






 

İNEGÖL´ÜN EN YENİ FERDİ BU BEBEK OLDU

Sağlıklı dünyaya gelen bebeğin ilk ziyaretçisi ise İnegöl Belediye başkanı Alinur Aktaş ve beraberindeki heyet oldu. Emir bebeğe küçük altın takan Alinur Aktaş “Allah analı babalı büyütsün. 2016 yılının ilk bebeğini ziyaret ettik. Cumhurbaşkanımız üç çocuk diyor, onu da unutmamak lazım. İnegöl´ün en yeni ferdi bu bebek oldu. İnegöl´ün en genç insanı Emir oldu. “dedi.

 

İKİ SÜRPRİZ OLDU

İki sürpriz birden yaşadığını belirten Hasan Aksoy, “ İlk çocuğumuz. Çok mutluyuz. Allah herkese nasip etsin. Bebeğimizin 2016 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelmesi ve Belediye Başkanımızın bizi ziyaret etmesi bize mutluluk veren iki sürpriz oldu“ şeklinde konuştu.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş