Kurtuluş kritik virajda

Kurtuluşspor As Başkanı Nurettin Kaplan, haftasonu evlerinde ağırlayacakları Gürsuspor’un Play-Off hedefinde önemli bir rakip olduğunu ve mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkarak zirveden kopmamak istediklerini ifade etti.

Yayınlama: 01.01.2016
453
A+
A-

Süper Amatör Lig B Grubu temsilcimiz Kurtuluşspor’da As Başkan Nurettin Kaplan, takımın son 2 haftadır güzel bir form yakaladığını, bu grafiği haftasonu evlerinde ağırlayacakları Gürsu karşısında da galibiyetle süslemek istediklerini belirtti.

 

DAHA İYİ OLACAĞIZ






Son maçta aldıkları galibiyetin büyük önem taşıdığını belirten Kurtuluşspor As Başkanı Nurettin Kaplan, “Ligin son maçında galip gelmek önemliydi. Farklı galibiyet ise takımımız için moral açısından iyi oldu. Teknik Direktör değişimi takımımıza ekstra motivasyon oldu. Antrenörümüz Haluk Metin’e yönetim olarak güveniyoruz. Haluk hocamız ve ekibiyle birlikte Kurtuluşspor’u inşallah olması gereken yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Oyuncularımızla gurur duyuyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız” dedi

 

GÜRSU’YU PUANSIZ GÖNDERECEĞİZ

Kaplan, haftasonu Gürsuspor ile kendi sahalarında önemli bir maça çıkacaklarını hatırlatarak, “Bizim için çok önemli bir müsabaka olacak. Takım olarak iyi hazırlanıyoruz. Ligde zirveyi bırakmak istemiyorsak, sezon sonunda Play-Off’a çıkmak istiyorsak öncelikle ligde kendi rakibimizi yenmek zorundayız. Ligde oynadığımız Yenicespor maçını kazanarak moralli durumdayız. Pazar günü de taraftarlarımızın desteği ile Gürsuspor’u puansız göndermek istiyoruz. Çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz” şeklinde konuştu.

 

YOĞURTÇU VE EKİBİYLE HİÇBİR SORUNUMUZ YOK

Kaplan, “Görevden ayrılan Hüseyin Yoğurtçu’ya ve ekibine, yönetim olarak emeklerinden ve hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hüseyin hoca ve ekibi inanılmaz derecede düzgün ve karakterli insanlardan oluşmaktaydı. Aramızda kesinlikle bir sorun yoktur. Kendisi yine bizim arkadaşımız olarak kalacaktır. Kendisine bundan sonraki kariyerinde ve hayatında üstün başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş