Genç Kızılay, üniversite öğrencilerine İnegöl kültürünü tanıtıyor

Yayınlama: 14.05.2024
78
A+
A-

Genç Kızılay Etkinlik Organizasyon Birimi tarafından düzenlenen etkinlik ile İnegöl’de üniversite eğitimini sürdüren öğrenciler İnegöl kültürünü daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Genç Kızılay Etkinlik Organizasyon Birimi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında öğrenciler, Kırsal Kulaca Mahallesi’nde gerçekleştirilen Hıdırellez Şenliği’ne katıldı.

Çeşitli aktivitelerin gerçekleştirildiği programda üniversite öğrencileri hem eğlendi hem de İnegöl kültürünü yakından tanıma fırsatı buldu.






Genç Kızılay Etkinlik Organizasyon Birimi Sorumlusu Bilal Korkut, Kızılay’ın gönüllere dokunduğunu ifade ederek;

“Bildiğiniz üzere Kızılay çeşitli yardımlarla hem ülke insanımızın hem de yurt dışında birçok coğrafyada yaşamlarını sürdüren insanların gönlünde yer edindi. Kızılay sadece yardım organizasyonları ile değil, kent kültürüne de katkı sağlamaya devam ediyor. İnegöl’ümüz zengin bir kültüre sahip. Bizler de üniversite eğitimi için ilçemize gelen kardeşlerimize İnegöl kültürünü tanıtmak istedik”

ÖĞRENCİLER HEM EĞLENDİ HEM KÜLTÜRÜ YAKINDAN TANIDI

Yaptıkları organizasyon ile üniversite öğrencilerinin hem eğlendiğini hem de İnegöl’ün kültürünü yakından tanıma fırsatı bulduğunu belirten Korkut, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Düzenlediğimiz etkinlik ile Kulaca Mahallemize geldik. Kulaca Mahallesi Muhtarı Tunay Uğur’a da ayrıca teşekkür ediyorum. Bizimle yakından ilgilendi ve mahalle sakinlerinin de sıcak karşılaması öğrenci arkadaşlarımızı da ayrıca mutlu etti. Burada düzenlenen Hıdırellez Şenlikleri’ne katıldı. Öğrenci kardeşlerimiz hem eğlendi hem de İnegöl kültürünü yakından tanıdı”

BU TİP ORGANİZASYONLAR SÜRECEK

Korkut, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Bu tip etkinlik ve çalışmalarımız devam edecek. Bir yandan yardım organizasyonları, bir yandan da kent kültürünü tanıtmak adına Genç Kızılay olarak çalışmaya devam edeceğiz. Bu arada bizlere bu imkânı sunan ve her zaman yanımızda olan Kızılay İnegöl Şube Başkanımız Alay Ergin’e çok teşekkür ediyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş