İnegöl’de film gibi hırsızlık

Turgutalp Mahallesi Tınaz Sokak’ta park halindeki kamyoneti çalan hırsızlar, Küçük Sanayi Sitesi’nde nakliye için hazırlanan koltuk takımlarını da çalarak kayıplara karıştı.

Yayınlama: 14.06.2020
1.259
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Turgutalp Mahallesi Tınaz Sokak’ta meydana geldi. Şükrü Esen’e ait 22 UB 376 plakalı kamyoneti çalan 2 hırsızlar, daha sonra İnegöl Küçük Sanayi Sitesi’nde nakliye için hazırlanan koltuk takımlarını da çalarak kayıplara karıştı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan çalınan kamyonetin sahibi Şükrü Esen, “Aracımı yerinde bulamayınca Emniyet Ekipleri’ne ihbarda bulundum. Sağolsun onlarda gelip incelemelerde bulundu. Sonra kamyoneti çalan hırsızların Küçük Sanayi Sitesi’nde nakliye için hazırlanan koltukları da çaldıklarını öğrendik. Koltukları da çaldıktan sonra İnegöl’deki bir petrol ofisinde yakıt almışlar. Hırsızların eşgalleri belirlendi” dedi.






 

Öte yandan İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan incelemelerin ardından hırsızların yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş