DOĞA BAŞARISINI İKİYE KATLADI

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında açılan İnegöl Doğa Okulları, bu sene ortaokul birimi olarak 5. sınıftan aldığı öğrencilerini mezun ederken şampiyonluklarla dolu bir eğitim öğretim yılı geçiriyor. Kasım ayında yapılan TEOG-1 sınavında 3 Türkiye 1.’si çıkaran İnegöl Doğa, TEOG 2’ de bu başarını 6 Türkiye 1.’si ile ikiye katladı.

Yayınlama: 12.06.2017
903
A+
A-

Şampiyonluklar dışında da başarılı bir ortalamaya imza atan İnegöl Doğa, akademik başarısıyla da İnegöl’de bir marka oldu. 57 8. sınıf öğrencisinin 22 tanesi, TEOG-2’de 120 soruda 115 ve üstü çıkaran İnegöl Doğa Okulları yetkin ve başarılı kadrosu ile yine İnegöl’de farkını gösterdi.

 

Ayrıca 8/A sınıfının danışmanı Ayşe Başak Mutluay’ın sınıfından Ayşenur Hepgüven, Bedirhan Omaç, Sahra Sarı, 8/B sınıfının danışmanı Gülşah Dinç’in sınıfından İnci Söğüt , Emirhan Varlık,  8/C sınıfının danışmanı Nursevin Demirel’in sınıfından Hasan Talha Kocabey’in TEOG -2’de 120 soruyu da doğu cevaplandırmış olması resmi sonuçlarla da açıklanmış oldu.






 

Ortaokul Müdürü Abdullah Okan Kışlıoğlu tüm bu başarıda emeği geçen öğretmen kadrosuna ve İnegöl Doğa ailesine teşekkür etti. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş