Rehber-Der’den 1500 kişilik iftar

Hayrat Vakfı İnegöl Temsilciliği ile Rehber-Der işbirliğinde gerçekleştirilen açık hava iftar programında bin 500 kişi iftarını açtı.

Yayınlama: 04.06.2018
742
A+
A-

İftar programına Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ve AK Parti yönetim kurulu üyeleri, dernek başkanlarıyla yaklaşık bin 500 dernek üyesi katıldı.

 

İmam Hatip Lisesinin bahçesinde düzenlenen iftarda konuşan Hayrat Vakfı İnegöl Temsilcisi Sabrihan Alemdar, “Ramazan ayı bereket ve ibadet ayı. Ramazan ayı ibadetlerin karşılığı olan sevapların çok çok verilmiş olduğu bir ay.  Allah bize böyle sevapları kazanmayı nasip eylesin. Bizim için bu ay muazzam ve bereketli. Allah bu aydan azami istifa edenlerden cümlemizi eylesin. Allah tutmuş olduğunuz oruçları kabul eylesin. Ramazan ayında rızasına uygun amel ve ibadet etmeyi, ona layık kulluk etmeyi cümlemize nasip eylesin” dedi.






 

Belediye başkanı Alper Taban ise “Şehrimizde Ramazan ayını güzellik, birlik beraberlik ve huzur içerisinde geçiriyoruz. Ramazan ayına buruk bir sevinçle başlangıç yaptık. Çünkü her dönem hevesimizi kursağımızda bırakıyorlar. Bizim daha uyanık ve diri olmamız gerekiyor. Bir ve beraber olmamız gerekiyor. Müslüman coğrafya üzerinde oynanan oyunların, akan kanın durması adına bizim duruş sergilememiz gerekiyor. Buna inşallah Ramazan vesile olur. Rabbim birlik beraberliğimizi artırsın” dedi.

 

Konuşmaların ardından iftar yemeği, dua yapılmasıyla son buldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş