Kaymakamlık yardımları sürdürüyor

İnegöl Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 2018 yılı içerisinde, merkezi ve vakfın öz kaynaklarından ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Yayınlama: 27.12.2018
724
A+
A-

İnegöl Kaymakamlığına bağlı olarak çalışan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı İnegöl’de ikamet eden ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye bu yılda devam ediyor.

 

Vakfın öz kaynaklarından oluşan bütçeyi  İnegöl Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvuran ve yapılan incelemenin ardından ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen vatandaşlara gıda ,barınma, kömür ve nakdi yardım olarak ulaştırıyor.






 

Öte yandan yine İnegöl Kaymakamlığına bağlı olarak çalışan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı merkezden yapılan yardım kategorisinde bulunan, şartlı eğitim ve sağlık yardımının yanı sıra,  genel sağlık sigortası, eşi vefat eden kadınlara yönelik yardım, muhtaç asker ailelerine yönelik yardım, muhtaç asker çocuklarına yönelik yardım, yaşlı, engelli ve engelli yakını yardımı gibi yardımların devam ettiği öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş