Kur’an bülbülleri İnegöl’de yarışacak

Yayınlama: 30.04.2024
169
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen İmam Hatip Okulları arası yarışmalardan biri olan; Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışması’nın Marmara bölge finali heyecanı İnegöl’de yaşanacak.

Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Çanakkale, Yalova, Düzce, Sakarya, Kocaeli ve Bursa illerinden gelen il birincisi öğrencilerin katılacağı yarışma, İnegöl’ün ev sahipliğinde gerçekleşecek. Şehit Fevzi Başaran Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin koordinasyonunda düzenlenecek hafızlık yarışması, 02 Mayıs 2024 Perşembe günü İnegöl Kent Müzesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yarışma, halka açık olarak düzenlenecek ve İnegöl halkı ve çevre illerden gelen misafirlerin katılımıyla büyük bir coşkuyla gerçekleşecek. Genç hafız adaylarının Kur’an-ı Kerim’i en güzel şekilde okuma ve ezberleme yeteneklerini sergileyecekleri etkinlik, bölge genelinde büyük ilgiyle takip edilmesi bekleniyor.






Hafızlık yarışmasının İnegöl’de düzenlenmesi, ilçemizin kültürel ve eğitim alanındaki önemini bir kez daha ortaya koyarken, genç yeteneklerin teşvik edilmesine ve manevi değerlerin yaşatılmasına katkı sağlaması bekleniyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş