MHP’DEN RAMAZAN KOLiLELERi

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanlığı tarafından hayırseverlerin desteği ile hazırlanan gıda kolileri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Yayınlama: 21.04.2021
453
A+
A-

Ramazan Ayı’nın paylaşma ayı olduğunu ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, Ramazan sonuna kadar yardımların süreceğini ifade etti.

 

Torun, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:






 

“Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı olarak yönetim kurulu, meclis üyelerimiz ve hayırseverlerimizin katkılarıyla, dünyayı iyilik ve paylaşmak kurtaracak kampanyasına başladık. Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmamak için MHP İnegöl teşkilatı olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sofrasındaki lokmaya, çorbasındaki tuza, çaylarındaki deme, yüzlerindeki tebessüme vesile olmak adına, erzak kolilerimizi hazırladık ve dağıtımlara başladık. Ramazan ayının dayanışma, paylaşma, bir ve beraber olma şiarını esas alarak, erzak kolilerimiz ve alışveriş kartlarımız ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam edecek. Bu konuda desteğini esirgemeyenlere, omuz verenlere teşekkür ederiz. Bölünürsek yok olur, bölüşürsek tok oluruz. Bölüşmek, paylaşmak dileğiyle”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş