Çeltikçispor’a Belediye desteği

İnegöl’ü daha yaşanabilir, daha nezih bir şehir yapma adına şehrimizin dört bir tarafında çalışmalarına hummalı bir şekilde devam eden İnegöl Belediyesi Çeltikçispor Kulübü bahçesi ve muhtarlık bahçesi içerisinde düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Yayınlama: 13.05.2015
747
A+
A-

Çeltikçi Mahallesinde gerçekleştirilen çalışmaları Belediye Başkan Yardımcıları Eşref Yiğit yerinde inceledi.

 

YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEMEK İÇİN BURAYA GELDİK






Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Eşref Yiğit; “İnegöl Belediyesi olarak Çeltikçi Mahallemizde Eski Köy Konağı ile Çeltikçispor Kulübü bahçesinde çevre düzenlemesi yapmaktayız. Çalışmanın yapılacağı alanda bulunan Tarihi çınar ağaçlarının köklerinden dolayı zeminde bozulmalar olmuştur. Burada bulunan taşların ömrü bittiği için gelen talep doğrultusunda İnegöl Belediyesi olarak, buranın yeniden düzenlenmesi adına çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Bugün de yapılan çalışmaları yerinde incelemek için buraya geldik” dedi.

 

ETRAFI AĞAÇ BORDÜRÜ İLE ÇEVRİLECEKTİR

Yiğit; “Yapmış olduğumuz çalışma da yaklaşık 350 metrekare taş uygulaması yapılmaktadır. Ayrıca burada bulunan Tarihi ağaçların etrafı ağaç bordürü ile çevrilecektir” dedi.

 

HİZMETLERİ GÖTÜRMENİN ÇABASI VE DERDİ İÇERİSİNDEYİZ

İnegöl Belediyesi olarak 30 Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra 91 köy ve 4 beldemize artık hizmet götürüyoruz diyen Yiğit; “Bu sebeple kırsal mahallerimizde çok çeşitli çalışmalarımız var. İnegöl şehir merkezindeki mahallelerimize nasıl hizmet götürüyorsak, kırsal mahallerimize de aynı hizmetleri götürmenin çabası ve derdi içerisindeyiz. Bundan sonra da kırsal mahallerimizde hizmetlerimiz artarak devam edecek. Son olarak burada yapılan çalışmaların, Çeltikçi Mahallesi sakinlerine hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş