Belediyespor’dan Sülekler A.Ş.’ye teşekkür

Voleybol 1. Lig’de mücadele eden İnegöl Belediyespor’a destek olan iş adamlarına teşekkür ziyareti gerçekleştiren İnegöl Belediyespor yönetimi, ziyaretler kapsamında İnegöl Belediyespor’un deplasman sponsorlarından Sülekler A.Ş.’yi ziyaret etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 06.01.2015
684
A+
A-

İnegöl Belediyesporun yüzlerce gence kucak açtığını ve takımın İnegöl’deki her maçında, binlerce taraftarı ile buluştuğunu belirten İnegöl Belediyespor ve aynı zamanda İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bizlere destek olan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. İnegöllülerden, Belediyespor’a desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz. Bizlere her zaman destek veren taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

 

SPOR SALONUMUZ İYİCE DOLMAYA BAŞLAMIŞTIR






Spora ve sporcuya önem veren bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, “Belediyespor İnegöl halkının ve taraftarlarının sevgisini her geçen gün daha da kazanmaktadır. Özellikle son maçlarda spor salonumuz iyice dolmaya başlamıştır. Bu arada İnegöl’e gönül veren arkadaşlarımız, ağabeylerimizde Belediyespor’a el atarak sahip çıkmışlardır. Bugün de bunlardan bir tanesini ziyaret ediyoruz. Deplasman sponsorumuz olarak Sülekler A.Ş. bize bu konuda destek vererek katkı sağlamıştır. Kendilerine bu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİRÇOK FAALİYETE DAMGASINI VURDU

İnegöl Belediyesi tarafından 2009 yılında kurulan; İnegöl Belediyespor’un, kentte salon sporlarının gelişmesi noktasında çok ciddi katkıları olduğunu ve sporun sadece futboldan ibaret olmadığını gösterdiğini kaydeden Aktaş, “bugün 9 farklı branşta İnegöllülere hizmet veren İnegöl Belediyespor kısa bir geçmişi olmasına rağmen birçok faaliyete damgasını vurdu” şeklinde konuştu.

 

İNEGÖL’ÜN TANITIMINA KATKI YAPIYOR

Başkan Aktaş; “İlçe sporuna canlılık getiren İnegöl Belediyespor, salon sporları başta olmak üzere birçok dalda sporcular yetiştiriyor. İlgilendiği branşlarda Türkiye çapında mücadelelere katılıyor. Bu yönüyle İnegöl Belediyespor’u hem Türkiye tanıyor, hem de İnegöl’ün tanıtımına katkı yapıyor” dedi.

 

TAKIMINA DESTEK OLMAYA ÇAĞIRDI

İnegöl Belediyespor formasını teslim alan firma sahiplerinden Salih Sülek ise, İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı ve aynı zamanda Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın tam bir spor adamı olduğunu, İnegöl Belediyesporun da şehrin tanıtımına önemli katkılarda bulunduğunu kaydederek, kendilerinin de deplasman sponsoru olarak İnegöl Belediyespor’a dolayısıyla İnegöl’ün tanıtımına destek olmak istediklerini belirtti.  Sülek son olarak herkesi, 1. Ligde mücadele eden İnegöl Belediyespor voleybol takımına destek olmaya çağırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş