Yeni yönetim kahvaltıda buluştu

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongrenin ardından oluşan İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği yeni yönetimi kahvaltı da bir araya geldi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 04.04.2015
651
A+
A-

Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 09.00’da Mimarsinan bulvarı Yeni hastane acil karşısında hizmet veren Celal İnegöl köftecisinde düzenlenen kahvaltıya İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği Başkanı Melih Şeker ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

 

BU GÜVENİ BOŞA ÇIKARMAMAYA ÇALIŞACAĞIZ






Kahvaltının ardından açıklama yapan İnegöl Bursaspor Taraftarları Derneği Başkanı Melih Şeker, “İki hafta önce üyelerimizin takdiri ile yönetim kurulu ile birlikte bu göreve başladık. Görev süresince yapacağımız çalışmalarla bu güveni boşa çıkarmamaya çalışacağız.” Dedi.

 

BURSASPOR ZİYARET EDİLECEK

Yönetim kurulu toplantının ardından Asbaşkanlığa Varol Sarılar, Başkan Yardımcıları Zeki Kavaz, Fethi Gümüştekin, Ayhan Baygın, Özcan Bayram, Semih Uysal, Sedat Aras’ın getirildiğini aktaran Şeker, “Önümüzdeki haftadan itibaren yoğun bir ziyaret ve çalışma temposu içerisine gireceğiz. Bu ziyaretlerimiz Bursaspor Başkanı ziyaretiyle başlayacak. Bu ziyaretteki görüşmelerden verimli bir sonuç almayı ümit ediyoruz. Ayrıca yapacağımız sosyal çalışmalarla hem kulübümüzün hemde İnegöl’deki Bursaspor taraftarlarının gündem oluşturmasına ve gündemde kalmasına özellikle gayret edeceğiz. Dernek olarak önceki başkanımız Sezai Çelik yönetiminde birlik ve beraberlik göstererek bir önceki Bursaspor yönetim kurulunda grup oyu kullanarak, aramızda bu birliği sağlayıp önemli bir adım attık. İnşallah önümüzdeki dönemlerde hem üye sayımızı artırarak hemde Bursaspor yönetim kurulunda oy kullanabilecek sayımızı artırarak ve grup oylamasında tek oy verme gayreti göstererek önemli etkiler sağlamaya çalışacağız. İnegöl olarak bu etkimizin artarak devam etmesi için hem üyeliklerimizin artırılmasına hemde genel kurul üyelerinin çalışmalarının artırılmasına büyük önem gösteriyoruz. Görev süresince yapacağız çalışmalarımızın taraftarlarımıza ve İnegöl camiasına hayırlı olmasını dilerim.” Dedi.

 

ŞEKER ÜYELİK İSTEDİ

İnegöl’deki bütün Bursaspor taraftarlarına çağrıda bulunan Şeker, “Mutlaka derneğimize üye olun. Gelin katkıda bulunun. Birlik ve beraberlik içerisinde sayımızı çoğaltalım” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş