Gençler 2. yarıdan ümitli

BAL Ligi’nde ilçemizi temsil eden Gençlergücü, ikinci yarıdan ümitli. Gençlergücü Spor Kulübü Basın Sözcüsü Sedat Öpçiner, yazılı basın açıklamasında bulunarak, birçok önemli futbolcuyu kadrolarına kattıklarını ve 2. yarıda iyi performans göstereceklerini ifade etti.

Yayınlama: 15.01.2015
737
A+
A-

İkinci yarıda 13 maç yapacaklarını hatırlatan Sedat Öpçiner, bu müsabakaların hepsinin final havasında geçeceğini ve iyi skorlar alacaklarını belirtti.

 

KADRODA CİDDİ DEĞİŞİKLİĞE GİDİLDİ






Öpçiner, yazılı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Sezon başında oluşturduğumuz kadro ile Bölgesel Amatör Lig’de başarılı olacağımızı düşünüyorduk fakat ilk yarı bitiminde arzu etmediğimiz şekilde grubu sonuncu tamamladık. İlk yarı sonunda kadromuzda ciddi bir değişikliğe giderek 18 Ocak Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Elmasbahçe maçı ile başlayacak olan ikinci yarı hazırlıklarına devam ediyoruz ikinci yarıda oynanacak olan 13 maç var ve her biri bizim için ayrı bir final havasında olacak bu durumun farkındayız ve bu yönde çalışıyoruz”

 

İLK YARI SONUNDA TAKIMIMIZ ADETA KABUK DEĞİŞTİRDİ

 “İlk yarı sonunda takımımız adeta kabuk değiştirdi. yaptığımız görüşmeler sonucunda Takım kaptanı Fatih Koyugölge, Mehmet Aksel Karadağ, Alpaslan Taşkırran, Emre Aksoy, Mesut  Sercan Kılıçaslan, Muhammet Utku, Güney Ayan, Aykut Deniz, Tunahan Otman ve Yusuf Türkeli  ile yolları ayırdık. kendileri futbol yaşamlarını başka kulüplerde sürdürecekler. İkinci yarı için takımımızı yine Erol Arslan,Murat Ulu ve Mustafa Atar’dan oluşan Teknik kadromuz çalıştıracak ve maçlara çıkaracaktır”

 

TAKIM DEĞİŞTİ

“Futbol kadromuzu ise kalmalarını istediğimiz Ş.Hakan Yenen, Berat İnan, Oğuzhan Hayrandere, Tobby Peter, Özgür Gür, Egemen Yılmaz, Narman Hüseyinoğlu, Yakup Kuzu, Hüsnü Şöz, Ali Doğan ve Serkan İyiyazıcı’ya ilave olarak İkinci yarı için  kadromuza Sakarya Karasu takımından Kaleci Bilal Atmaca, Sökespor’dan Stoper Emrah Meydan, İstanbul Feriköy takımından stoper Oktay Kahramanoğlu, Sökespor’dan Forvet Adem Türk, Sapanca Gençlik Spor takımından forvet Savaş İyiyazıcı, Patnos Gençlik Spor Kulübünden Orta saha futbolcusu Ali İhsan Turfanda’yı transfer ettik”

 

ELMASBAHÇE MAÇINA DAVET

“Birkaç futbolcu ile görüşmelerimiz sürüyor ikinci yarıda takım ruhunu sahaya yansıtan, mücadeleci, istekli ve onurlu bir kadro ile maçlarımıza çıkarak mücadele edeceğiz ve inşallah geçen yıl olduğu gibi bir zoru başaracağız. Bu süreçte bizlere desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Alinur Aktaş olmak üzere, iş adamlarımıza çok teşekkür ediyor, 18 Ocak Pazar günü saat 15.30 da Kurtuluş sahasında oynayacağımız Elmasbahçe maçına spor sever halkımızı bekliyoruz”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş