Belediyespor’dan Tabakoğlu A.Ş.’ye teşekkür

Voleybol 1. Lig’de mücadele eden İnegöl Belediyespor’a destek olan iş adamlarına teşekkür ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Belediyespor Yönetimi, Tabakoğlu A.Ş.’yi ziyaret ederek teşekkür etti.

Yayınlama: 04.02.2015
758
A+
A-

İnegöl Belediyespor yönetimi, ziyaretler kapsamında İnegöl Belediyespor’un deplasman sponsorlarından Tabakoğlu A.Ş.’yi ziyaret ederek, İnegöl Belediyespor forması hediye etti.

 

TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN ZİYARETE GELDİK






İnegöl Belediyesporun yüzlerce gence kucak açtığını, bu anlamda 9 branşta, 1.500 civarında lisanslı sporcu yetiştirdiklerini belirten İnegöl Belediyespor ve aynı zamanda İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Bizlere destek olan iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. İnegöllülerden Belediyespor’a desteklerini sürdürmelerini bekliyoruz. Bizlere her zaman destek veren taraftarlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Bugün deplasman sponsorlarından, çok değerli eski Belediye Başkanımız ve aynı zamanda önceki dönem Fenerbahçeliler Dernek Başkanı değerli abimiz, büyüğümüz Refik Tabakoğlu beye İnegöl Belediyespor’a desteklerinden dolayı teşekkür etmek için ziyarete geldik” dedi.

 

1500 LİSANSLI SPORCUMUZ VAR

Spora ve sporcuya önem veren bir belediye başkanı olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, “bugün 9 farklı branşta, 1500 lisanslı sporcumuz var. Çocuklarımız ve gençlerimiz salonlarda başta voleybol olmak üzere basketbol, masa tenisi, atletizm gibi Belediyesporun birçok dalları ile alakalı spor yapma imkânına sahip oluyorlar.  Bu işlerin yaygınlaşmasında bu ilginin ve alakanın artmasında, maddi desteğinde önemli olduğunu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Tabakoğlu A.Ş olarak Sayın Refik Tabakoğlu ve oğlu Mehmet Tabakoğlu da bu hafta oynayacağımız Beşiktaş deplasman sponsorluğu üstlendiler. Bu konuda takımımıza katkı ve destek verdiler. Kendilerine yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

 

Refik Tabakoğlu’nun hem Belediye Başkanlığı sürecinde, hem de Fenerbahçeliler Derneği Başkanlık sürecinde sporla iç içe olduğunu göstermiş iyi bir spor adamı olduğunu söyleyen Aktaş, Belediyespor’a destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Tabakoğlu firma sahibi Refik Tabakoğlu ise, Belediyespor Kulüp Başkanı ve yönetim kuruluna gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti için teşekkür ederek, bugün Türkiye’de gerek futbolda, gerekse voleybolda her türlü spor alanında İnegöl’ün isminin duyulmasına İnegöl Belediyesi, dolayısıyla Başkan Aktaş’ın çok büyük katkısı olduğunu ifade etti.

 

Kendilerinin de ellerinden geldiğince Belediyespor’a her zaman yardımcı olmaya hazır olduklarını kaydeden Tabakoğlu, kendisinin de eski bir voleybolcu olduğunu belirtti.

 

BELEDİYESPOR’UMUZA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM

Tabakoğlu; “60 ve 61’li yıllarda yaklaşık 20 sene voleybol oynadım. O zaman Türkiye ligi yoktu. İstanbul ligi vardı. İstanbul üniversitesi spor kulübünde 1. Ligde voleybol oynadım. En çok sevdiğim spor dalı voleyboldur. İnegöl Belediyespor’un voleybol maçlarını her zaman hem takip etmeye, hem de imkânlar ölçüsünde Belediyespor’umuza yardımcı olmaya çalışıyorum” diyerek ziyaretlerinden ve İnegöl Belediyespor formasının kendilerine hediye edilmesinden dolayı İnegöl Belediyespor yönetimine teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş